1553

Фенки налазиха звезда от "Игрите", искат да му пипнат..

Мускулестият участник в „Игри на волята: България“ Аспарух се радва на повече фенки след стъпването му на Арената. „На мен личният ми живот е работа и тренировки, но след предаването са се увеличили почитателките ми”, разкри пред Нова телевизия колосът, който в петък напусна екстремното риалити.

„В началото когато видях битката ми хареса, но когато я започнахме се усетих, че тя не е толкова силова, колкото битка на издръжливост. В нея килограмите ми повлияха на развитието, което приключи с контузия. Извадих рамото си и разкъсах ставната капсула.

Продължавам да ходя на рехабилитация за травмата, която получих над два месеца и половина. Трябваше да бъда обездвижен един месец, след което бяха необходими рехабилитации и леко раздвижване. Имал съм доста контузии, но не и такава. Все още имам болки при определени движения“, разказа за травмата, заради която отпадна от състезанието Аспарух.

„Смятам, че щях да си наваксам в следващите две обиколки, да го изравня и след това на сеното да го задмина и победя. Определено ме е яд, че отпаднах и то по такъв начин“, допълни  отпадналият участник.

„В първите две седмици в „Игри на волята: България“ често си признавам, че всяка една минута исках да се откажа. Беше борба с психиката ми, но успях да издържа, затова не смятам, че нещо се е пречупило в мен“, коментира той доколко игрите са били изпитание за силата и волята му като спортист и човек.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Тайсъна

Тайсъна

03.10.2022 | 19:59

Какво да му пипнат???

Отговори
1 0
Къде видяхте

Къде видяхте

03.10.2022 | 13:28

Звезда щом участва в една глупост и веднага " звезда". Х а хаха голям майтап.

Отговори
3 0
Уйо

Уйо

03.10.2022 | 10:22

Тоя много смешен :)))

Отговори
3 0
Оля

Оля

02.10.2022 | 11:44

Нека да му пипнат брадата на този калпазанин

Отговори
1 1
Хайл

Хайл

02.10.2022 | 09:37

Е и кво от това , този ще забравен след някой и друг ден.

Отговори
4 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?