Следвайте ни

Фенка на "Рамщайн" атакува "Мис Плеймейт"

Ивелина Оцедарова обича твърдия рок, но си вади хляба като певица в поп-фолк оркестър

Както всяка година и тази конкурсът "Мис Плеймейт" е сред най-горещите и коментирани светски събития в страната. След като ви представихме пловдивската претендентка за короната Габриела Христова, сега е ред на красавицата от Пазарджик Ивелина Оцедарова.

28-годишната дама е завършила музикална паралелка с естрадно пеене. Любимият <210> жанр е твърдият рок, а сред групите най-много харесва „Рамщайн“. Животът обаче <210> сервирал друго и днес Ивелина работи с оркестър и се налага да изпълнява основно поп-фолк. Записва се за конкурса съвсем спонтанно - след като разгледала „Плейбой“. Още от дете обаче мечтаела да позира като секси зайче. Напълно подкрепя еднополовите връзки.

Победителката в тазгодишния конкурс ще грабне 20 хиляди лева и луксозен автомобил. Сред кандидатките тази година изпъква блондинката от Перник Луиза Славчева. Красавицата вече има няколко звездни участия, а наскоро стана част от клипа към хита на Годжи, Сашо Роман и Краси Радков "Господин Директоре". Сред претендентките е и Янита Гашина, единствената плеймейтка, която си призна, че е изкушена от партийните дела в България и даже крои планове да стане политически коментатор. Двадесетгодишната Виолета пък отсега се готви за учителка. В сферата на интелектуалките с едър бюст двете ще имат сериозна конкуренция в лицето на чаровната блондинка Ива Клепова, която впечатлява с диплома от Шефийлдския университет. В групата "умни и красиви" влиза още инструкторката по аеробика Вероника, инфлуенсърка и бъдеща пиарка.


 

Иван Кирев

Репортер екип „култура и шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?