71

Фантастичен ден за три зодии, друга с нова любов

ОВЕН

По-добре не бързайте с решенията. Днес ще ви е трудно правилно да оцените ситуациите и да направите верните изводи. Някои от вас ще са толкова упорити в желанията си, че няма да забелязват очевидното. За щастие наблизо има хора, които ще ви дават страхотни съвети и ще ви помагат. 

ТЕЛЕЦ

Подходящ ден за общуване и нови запознанства, както и за търсене на съюзници. Разбирате се добре с хората и бързо намирате подход към тези, които виждате за пръв път. Често интуицията ще ви помага да отгатнете намеренията на другите. Това значително ще опрости комуникацията. 

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за разговори за сериозни неща, за обсъждане на мащабни планове, както и за търсене на хора, които могат да помогнат за тяхното реализиране. Мнознина харесват вашия подход към бизнеса. Ако днес имате нужда от екип от съмишленици, можете лесно да го съберете и вдъхновите. 

РАК

Денят няма да започне добре. Особено сутринта всяка дреболия може да развали настроението ви и да ви разстрои. Наблизо обаче, винаги ще има хора, които са готови да ви подкрепят. Не се колебайте да ги потърсите за помощ. С течение на времето ще се  чувствате много по-уверени и по-спокойни. 

ЛЪВ

Денят не е от най-плолзотворните, но е идеален за отдих, забавление и общуване. По-добре е да отложите обсъждането на сериозни въпроси. Днес със сигурност няма да избегнате разгорещени дебати, но бързо ще намерите решение, което ще се хареса на всички. 

ДЕВА

Началото на деня ще мине лесно и интересно. Поемате с ентусиазъм всяка работа и се справяте бързо с нея. Не е нужно да се стараете твърде много, за да получите желания резултат, тъй като всичко върви добре от само себе си. Вероятни са парични приходи. Можете да решите и някои финансови проблеми. 

ВЕЗНИ

Добър ден за споделяне на нови идеи. Полезно е да ги обсъждате не само с тези, които винаги ви подкрепят, но и с хора, които са скептични и постоянно правят критични забележки. Тъкмо те ще посочат слабите места на вашите планове. Разбирате се добре с всички около вас.

СКОРПИОН

Страхотен ден да срещнете някого, на когото бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите добро впечатление, достатъчно е да се държите естествено. Вашите таланти няма да останат незабелязани, а идеите могат да заинтересуват хора, от които зависи много за реализирането им.

СТРЕЛЕЦ

Денят носи добри новини. Плановете може да се променят, но вие само ще се радвате на това, защото факт е, че се отварят нови възможности пред вас. Вие сте енергични и решителни, способни сте и нищо не би могло да ви попречи да осъществите идеите си. Много нови начинания ще се окажат успешни.

КОЗИРОГ

Разбирате се добре с различни хора и дори можете да се споразумеете с тези, с които сте в конфликт. Мнозина са готови да подкрепят вашите идеи, лесно ще се договорите за съвместни действия. Когато настроението ви е добро, животът ви става забележимо по-приятен.

ВОДОЛЕЙ

Денят е подходящ за приятни занимания и срещи, които да повдигнат настроението ви. Помислете как бихте могли да се харесате и не забравяйте да отделите време и за себе си. Скоро със сигурност ще се появи възможност, в която ще може да изпъкнете и да докажете уменията си.

РИБИ

Не прекалявайте с малките неща. Днес може да възникнат дребни проблеми, но по пътя ви няма да се появят непреодолими препятствия. Запазете спокойствие, каквото и да се случва и не се поддавайте на провокации. Това ще ви позволи да избегнете ненужни спорове или неприятни разговори. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?