2374
Следвайте ни

Фънки: И без това всички ще пукнем, по-добре да се ваксинираме

viber icon

Музикантът Димитър Ковачев - Фънки е едно от най-популярните лица в българския шоубизнес, а с дейността си като промоутър успя да доведе у нас някои от най-големите звезди на световната сцена.

В btv Фънки сподели какво е да организираш събития по време на пандемия.

"Нашият бизнес умира", каза той.

Ако само допреди две години е успявал да организира около 100 концерта годишно, сега бройката не надвишава 5 концерта годишно. И причината е, че в очите на света България изглежда като опасно място, заради големия процент смъртни случай и отказа от ваксинация, пише burgas24.bg.

"Изводът е прост - трябва всички да се ваксинираме. И без това всички ще пукнем, по-добре да се ваксинираме, за да може купонът да продължи, казва той.

Самият Фънки, както и цялото му семейство, вече са се ваксинирали. Музикантът не може да разбере убеждението на някои хора, че с ваксините се имплантират чипове, защото според него никой не се интересува какво прави обикновеният човек.30 години промоутърска дейностФънки мечтае светът отново да се върне във времето преди 2 години, когато нямаше ограничения и хората можеха да се радват свободно на концерти.

За 30-те си години промоутърска дейност, той е успял да доведе в България някои от най-големите звезди в света и си припомни за странните им изисквания. Мадона, например, винаги изпраща една жена, която да види хотелската ѝ стая и да каже какво трябва да се промени, за да се чувства уютно голямата звезда.

Фънки така и не е успял да се срещне с певицата, тъй като когато е опитал да се приближи до нея и да я поздрави, пътят му е бил препречен от две грамади с черен цвят, които не са го допуснали в близост до звездата.

По-добро впечатление му е направила Кайли Моноуг, която е пристигнала в семпло облекло и без да има много претенции се е заловила с репетициите за концерта си.

Сър Елтън Джон пък е имал странна молба -  искал е шатрата, в която се подготвя за концерта, да е пълна с големи вази с цветя. Фънки обясни, че за много хора това са странни капризи, но за звездите, които понякога прекарват по цяла година на път за турнетата си, е важно да се чувстват уютно където и да са.

Неотдавна Фънки направи и театралния си дебют. Той изпълнява ролята на погребален агент в пиесата "Веселата карета" на Елин Рахнев. За изпълнението му режисьорът сподели, че е бил убеден в таланта на Фънки, но когато е видял и умението му да импровизира, е осъзнал, че музикантът вече е истински актьор."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Да се чете от ВАКСАРИТЕ

Да се чете от ВАКСАРИТЕ

12.10.2021 | 16:36

Преди ваксината да бъде одобрена в ЕС, тя трябва да бъде подложена насериозни изпитвания от своя създател и нанаучна оценка от регулаторните органи. В това число се включва Европейската агенция по лекарствата и други регулаторни органи в страните от ЕС/ЕИП. Изпитванията включват проверка на качеството на ваксината: чистотата; съставките, включително неактивните съставки или „помощните вещества“; как е произведена. След това създателят изпитва ефектите на ваксината. Това включва изпитвания в лаборатория и върху животни. Това е последвано от програма за клинични изпитвания при хора. Създателят на ваксина изпитва ваксината в три фази на клинични изпитвания, като във всяка следваща фаза участват по-голям брой хора. Програмата трябва да спазва строги стандарти, а процедурите и протоколите се определят от регулаторните органи. От първоначалния замисъл до официалното разрешаване процесът може да отнеме около 10 години.

Отговори
1 0
Старата Мечка

Старата Мечка

12.10.2021 | 14:50

г- н Фънки, не агитирай народа за ваксинация! Никой не казва истината във публично пространство, колко хора си " заминаха" след като си биха ваксини! Все- още няма 100 процентова ефикасна ваксина.Това е биологичен материал, който е в клинична разработка и изследване.В крайна слетка всеки сам решава за себе си.Нали така???

Отговори
2 1
Старата Мечка

Старата Мечка

12.10.2021 | 14:31

Този дебел кренвирш, ако иска мога да му бия една кожена ваксина!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?