49
Следвайте ни

Фалшификати в поп фолка: Щерката на Константин го издъни ВИДЕО

viber icon

Поп фолк певецът Константин бе хванат в лъжа от дъщеря си Марияна, която волно или не го издъни пред всички. 

Константин е споделил любопитно видео в социалните мрежи, в което дъщеря му държи негова лична карта и видимо притеснена констатира, че е фалшива. Момичето е малко, но пък е добре запознато, че снимките на личния ни документ са идентични и в близък план на лицето. Докато тази на Константин е с микрофон в ръка и правена в някой нощен клуб. 

 

"Аз съм певец, затова съм с микрофон. Ако бях боксьор, щях да съм с ръкавици", през смях Коцето се гаври с щерка си. По-наблюдателни фенове откриха, че ЕГН-то на певеца е с 9 числа на фалшивия документ. Малката Марияна плаши Константин, че ще извика майка си. В този момент клипа спира, а ние можем да гадаем само какво е направила красивата Надя, след като е извикана за справка. 

От видеото се разбира, че картата е фалшива и Коцето не го крие, но пък всички се питат за какво изобщо я е направил и къде я ползва. А още по-странно е, дали наистина му влиза в употреба на някои места, пише show.blitz.bg.

Коментари (1)

Някой

Някой

07.11.2021 | 10:54

Ама наистина сте малоум,н,и, издънила го била, той ако е е искал че ще я снима. И това ли е най важното да занимавате хората, умират по 200 човека а пишете глупости, или Сашка Васева глупости пишете или за някой какво бил направил. Малко по сериозни неща пишете. И актуални.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?