Следвайте ни

Езикът на цветовете: Каква е вашата секс аура

viber icon

Знаете ли, че буквално сте привлечени към определена група цветове? Може би някои от тях се променят според настроението и обстоятелствата. Може би са свързани с чакрата или слънчевия ви знак. Възможно е да са подвластни и на елемента ви, дори душевното ви състояние. Тези цветове са цветовете на вашата аура. Макар и колебливи и непостоянни, сред тях със сигурност има един, който доминира над всички останали.

Случвало ли ви се е да се запознаете с някого и веднага да започнете да си представяте как правите секс? Това се случва, защото вашата секс аура се свързва с тази на събеседника ви на спиритуално ниво.

Всеки от нас има секс аура. И добрата новина е, че тя може да се променя ежедневно! Важно е да се научим да я разпознаваме, за да я използваме за постигане на върховно физическо и духовно удоволствие. 

И така, как се настройва секс аурата? Замислете за вашето моментно настроение. Как се чувствате? Коя песен ви описва най-добре в този момент? Какво бихте искали да облечете - гащеризон, елегантна рокля, костюм? Сега затворете очи и изчакайте да ви дойде наум един специален цвят. Това всъщност е цветът на вашата секс аура. А сега вижте какво казва за самите вас:

ЧЕРВЕНО

Червената аура означава, че е време за малко пот и сладка болка. На тази територия не са добре дошли страхливците и консервативните личности.

Обездвижване, леко дърпане на коса, доминиране - всичко това може да те възбуди до краен предел. А след края и двамата заслужавате голяма богата вечеря, сервирана в леглото.

ОРАНЖЕВО

Ключова дума: чувственост. Движи ханша си бавно и страстно. Прелъстявай. Предразположи се с чаша червено вино и ароматна вана. Помоли партньора ти да забави темпото. Оргазмът ще се забави, но когато достигнеш до върха, ще бъде незабравимо.

ЖЪЛТО

Ти никога не отказваш чуждата инициатива и рядко налагаш своята воля.Тайно обаче си мечтаеш да бъдеш лошата господарка.

Не се страхувай да доминираш. Изненадай партньора си с орален секс или еротично бельо. Доминирай, крещи, не се страхувай да драскаш. Бавният и скучен секс не е по твой вкус.

ЗЕЛЕНО

Ти се възбуждаш, когато усещаш, че си сексуално желана от партньора ти. Ти не просто консумираш повърхностно физическо привличане, ти правиш любов и се хвърляш в дълбокото.

Жените със зелена аура винаги правят секс така, сякаш е първият им път, а мъжете до тях винаги са готови да изпълнят желанията им.

СИНЬО

Твоята сила е в думите. Нямаш против да се позабавлявате с телата си, но преди това искаш да се увериш, че химията я има.

Ключът в сексуалното желание е в разговора - за теб няма нищо по-секси от интелигентен и остроумен мъж, който знае как да накара една жена да се чувства желана.  

ЛИЛАВ

За теб сексът е преди всичко духовно свързване на двама души, които споделят дълбоки и осъзнати чувства един към друг.

Асоциираш го със земетресение и падащи звезди - страст и романтика в най-чистата си форма, нито повече, нито по-малко. Възприемаш половия акт като нещо, което е много повече от физическа нужда - като истински любовен ритуал.

ИНДИГО

Твоето либидо се подхранва от фантазиите. Всичко при теб се случва предимно на психологическо ниво - обичаш да влизаш в роля, да разиграваш сюжети, да сменяш личността си. Затова един ден може да поискаш нещо плавно и чувствено с много очен контакт, а на след това - нещо грубо и мръснишко.

Е, във всеки случай с теб никога не може да се скучае и знаеш как да получиш всичко, което пожелаеш.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?