3906

Европейското първенство по секс няма да се състои

"Шведската спортна конфедерация отряза провеждането на европейското първенство по секс, което трябваше да се проведе през юни в южния град Гьотеборг", това предаде израелската медия МИГнюз.

"От институцията заявиха, че не са дали зелена светлина на събитието, защото председателят на Шведската секс федерация Драган Братич не е попълнил правилно съответната документация", добави изданието от близкоизточната страна.

Преди няколко дни собственикът на верига стриптийз барове обяви, че организира сексуално мероприятие със състезателен характер, припомня novini.bg.

"Обявяването на европейското първенство по секс имаше единствено и само рекламен характер. Предприемачът с корени от бивша Югославия вероятно е знаел много много добре, че идеята му няма да бъде осъществена", коментира МИГнюз.

"Братич обаче постигна друга, а може би и истинската си цел – сега той и заведенията му станаха известни в Швеция и извън нея", добави медията от Израел.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Не верно Ша има Даже почна

Не верно Ша има Даже почна

02.06.2023 | 08:18

Домакин на Еврогейското таз година ще е България Първите участници веке се включиха във онннождането ГРЪБ със 200 го нафърфоли на Пъпъ на ДъБъ във първия гейм Очаква се във посреднощната ургия ПъПъ на ДъБъ да им го плъзнат на ГРЪБ по Хавърдски леко Ще ползват посолство вместо кондум за да не се възпроизвеждат че лапането е малко на турнира

Отговори
2 0
456

456

02.06.2023 | 07:25

Защо бре аз се бях подготвил!!

Отговори
1 1
Сърбин

Сърбин

02.06.2023 | 07:16

Ово е стандарт

Отговори
2 1
Месалина

Месалина

02.06.2023 | 06:48

Къде се пъхате бе аматьори...!!?

Отговори
1 1

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?