1553

Евгени Минчев попиля Беновска, била старша монахиня сред девственици

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Беновска- един неспокоен букет

Рано е за пролет, скъпа ми Беновска и късно е либе за китка, ако мога така да се изразя. Сакото на журналистката позволява да се ориентираме къде би могла да бъде тя в тъмно помещение. Фосфорните цветове улесняват видимостта, но пък тя не е служител на чистотата, за да се нуждае от това. Не харесвам жени с плетени рокли, мъже също де.

Но при Беновска разминаването на материи е дори симпатично- едрата плетеница на роклята е като старша монахиня в манастир за благородни девици. Набиваща се на очи, властна, перфидно неприятна /роклята/.  С което не казвам, че сакото е благородно или девствено. Одобрявам заразителния чар на Илияна – части от него наистина са разпръснати по бойното поле на сакото. Мога да допусна, че оранжевото и розовото ще застанат в моя подкрепа.

Колаж Телегаф

 

Глад за стил при Гладнишка

Бях гладен за Граднишка дълго време и ето че това бе предотвратено с тази снимка. Потънала между пеперудени крила, те за жалост не я извеждат високо в естетическата ми орбита. Зеленото сако тежи и смрачава женствеността и. Дали не играе в някое от продълженията на Ало, ало или недоспал стилсти се е намесил тук... Милица прилича на симпатична жена от запаса, чиято куртка не е по мярка.

Треволяци висят от ръкавите на талантливата госпожа- предполагам, че ролята и е включвала претършуване на блатни местности. Черният клин описва една продължителна магистрала, по която не искам да се возя. Желаещи за винетки, моля... Ботушките потвърждават предположенията ми за нещо военно, но в никакъв случай- милитъри. Шапчицата седи самотно. Гаджето пита дали мястото на пеперудите не било в стомаха. Предположих, че там местата вече са заети с друго.

Иво Димчев - апокалипсис от графити!

Предполагам, че когато го поканят да дари дрехи за визията си в мадам Тюсо, Иво Димчев ще подари наличността от този кадър. Тя го отразява така, както Елтън Джон брошките, както Елвис прическата и както мен- шаловете. Всъщност тук Димчев сякаш е събирал идеи от всички споменати, като е прилагал похватите си на моден идеолог с кратък стаж за да се противопостави на статуквото.

Гаджето ми ме стрелка и пита с очи дали Иво щял да разбере точно какво съм искал да кажа. Разбира се, че ще разбере и точно заради това ще спре да ме кани на нощни кюфтета. Голям праз. Вижте шапката- златна и еднодневна. Не вярвам тя да издържи на едно ходене под дъжда или да не и падне позлатата на слънце.

Воистина, въздържам се да предполагам кое от виждащото се е облекло, кое татуировка и кое – самият Димчев. Съчетанието на всичко това е като стена с графити на начинаещи.

Рангелова, опитай да се облечеш пак. Моля!

Чувства ли се добре Нели Рангелова с тази рокля- вероятно да. На мен облеченото ми прилича на набързо отнесено театрално перде, под което цъфти вечната хубост на певицата. Защо хората стигат до такива сценични експерименти, не ми е дадено да знам, но Рангелова трябва да посети някои модни семинари за опресняване. Черното и бляскавото винаги са били атрибут на нощните клубове, макар и някои големи сцени да са се подлъгвали.

Нели явно търси да покаже или подсили сексапила си, но според мен не е намерила правилния подход. Има твърде дълга игра на плата с кройката- погледнете как в деколтето се скупчват поредица от натрапчивости, които можеха да бъдат избегнати. Харесва ли си певицата тази дълга извивка около бедрата- допускам, че като чете това- вече не. Ще кажа добра дума са прическата и цвета на косите, но настоявам за втори опит в дрехата.

Стамболова- какВО правите  с Камен?

КакВО правиш Камене, какВО? Защо ли ми е позната тази синкава ризка, показвана може би неведнъж в ефира... Въпреки основно мръчкавата визия, обладана от тъмносиньо сако, ризата се натрапва като гайтан на бюстие на попфолк певица. Сакото може да „издържи“ на екран дълги години, може и то да има честта и славата да е показвано често, види се Камен Во е мъдър и предвидлив Телец.

Събеседничката му Еми Стамболова плува в океан от змийска шарка, нещо като модна шарка, но лечима. Долавям лекото превъзходство, с което талантливата певица позира. Дали не се идентифицира с шарките и с първообраза им. Съмнявам се, но може да бъде допуснато. Напълно излишно коланче, аксесоарите са блудкави и потъват в крещящата визия, която можеше да бъде по- обрана.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ЦАРЯТ Е ГОЛ / Лордо е Менте!

ЦАРЯТ Е ГОЛ / Лордо е Менте!

03.12.2022 | 20:51

Tози Минчев нека изясним дали той е "лорд" както претендира? Не, НЕ е лорд. Дори и да беше, да бъде наричан "лорд Минчев" е погрешно граматически. Казва се СЪР АНТЪНИ след като кралицата въздигне Антъни Хопкинз с допир на меч по рамото = А НЕ "ЛОРД ХОПКИНЗ" – и в най-затънтената провинция подобно опростачаване не е допустимо. ДАМА МАРГО (произнесено ДЕЙМ МАРГО) стана балерината Марго Фонтейн, а не "Лейди Фонтейн". Колегата Тачър беше въздигната до Баронеса, което е по-различно, тогава фамилното има влиза: "Лейди Маргарет" отстъпва пред "Баронесс Тачър". Наследственият ПИЙРИДЖ в британската империя пък е ...друг бостан. Домът Спенсър, от който излезе Лейди Дай, е от най-старите и предостойни фамилии, в която титуляр е нейният брат Сър Чарлз, Девети Ърл Спенсер; докато тя самата беше носител на ...две "Дъчесс" (непреводимо, хич не го наричайте Графиня!) една "Баронесс" и една "Каунтесс" титли – освен Принсесс оф Уелс след омъжването си с Чарлз, Принс оф Уелс. Минчев нито по рождение, нито по признание няма достойнството ЛОРД от британския Пийридж; нито от хановерскио, нито от дома МаунтБАТЕН = БАТЕНберг; нито от Сакс КОБУРГ-Гота ... Sorry, man! (А да си приказват, претендират, вярват, обожават, обожествяват и последват каквото си искат всички могат с конституционното право Свобода на Съвестта / Словото =както колегата Адолф поведе Нацията, а Бенито завърза във "фаша" сноп стрели – което помним от Хан Кубрат)

Отговори
1 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?