2374

Евгени Минчев направи на пух и прах Беновска и Милко Калайджиев

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

 

Мавриков, Роси и Криси - спешен моден случай

Господин Мавриков ме забавлява с кафевия си пуловер, по който са напъпили копчета от риза и върхове на гърди. Няма лошо, можеше и плетена жилетка да беше добавил. Обувките му сигурно са били предназначени за войските в Афганистан, но на този мокет седят добре. Мисля, че панталонът му е от същата пратка. Роси Кирилова разбива цялата ми модна фантазия с ботушките, с които потропва като дядо Мраз. Естествено, такива ботушки изискват такава кокетна поза. Роклята грее сякаш залив над океана - в нея има място за още една Роси, да предположим - Росица Борджиева. Декорацията по дрехата може да мине за графично изображение на горичка. Прическата е добра, отчайващо добра за този мокет. Криси Димитрова е винаги спонтанна в отношението си към дрехите. Може да се допусне, че е пристигнала на срещата директно от сватба в Столипиново.

Беновска облечена в улук?Браво на Беновска за смелостта да се облече така. Не казвам, че одобрявам, но все пак - браво. Гащеризонът опипва поддържаната фигура на журналистката, плъзга се в опасна близост по формите и застива като разлят живак. Това, което е объркващо, е на първо място качеството на ушиване и качеството на материята. Намирам, че и двете са могли да намерят другаде звездния си момент. Тук приличат на зле приложен, излъскан улук. Обувките имат нещо общо с червеникавата ябълка в ръката на Илиана, но това не ги оправдава. Те са толкова далечни на цялата визия, колкото червен хайвер върху порция мусака.

Камелия, като картина на Мащенко

Понеже в момента чета книгата за мадам Тюсо, чудя се това реалната Камелия ли е или експонат от прочутия восъчен музей... Ако приемем, че това е все пак певицата от плът и кръв, то възможно ли е да е прозрачна и елхата да прозира през кожата и? Защото аз виждам по роклята, ако е рокля това, а не комбенизон, досущ форми и цветове от украсата. Гаджето, който е късен фен на Камелия, каза да си сложа очилата и да разгледам дрехата по-внимателно. И, о, небеса, просветна ми. Това било нещо като картина на покойната Зара Мащенко - цветя и ордьовър от цветове. С този гоблен госпожата може да си намери съпруг в някоя част на Сибир.

Кретат по Милко москвичите на модата

Няма да съм справедлив, ако скрия, че и аз имам такова сако. Моето е два нюанса по-светло, но поне не го нося с черна риза. И точно това е, заради което добрият ми приятел Милко Калайджиев влиза с едно намигване тук днес. Черната риза, черната вратовръзка, черният панталон и обувки, превръщат фигурата на изпълнителя в една мини магистрала от асфалт, по която се движат москвичите на модата. Черната кърпичка е повече от досадна и ако Милко реши да я дари, може да направи това възможно най-скоро. Комбинацията на шоколадово с черно е така майтапчийска, че си мисля дали не са му устроили естетически капан. За всеки случай да кажа, че ако замени черното, това сако в никакъв случай не може да се комбинира с лимонено жълто или резеда.

Сандра налага нови тенденцииМладата певица Сандра Александрова прави на пух и прах и много пера, повечето звезди в шоубизнеса. На преден план се откроява  новата прическа, с която певицата постига високи естетически върхове. Дрехата е истинско произведение на изкуството. Смятам, че Сандра налага нова модна тенденция, в която намират място необичайни похвати, материи, разположение на аксесоари и наличности. Оригиналният колан осигурява симетрията в облеклото, но и привлича внимание, дотолкова че някое перо да не се окаже в очите ви, ако решите да скъсите дистанцията.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
10 коментара
Костов

Костов

29.01.2023 | 19:04

Скрий се някъде,смешник ,неоринтиран,ти си грешка на природата....

Отговори
0 0
Амбриаж

Амбриаж

23.01.2023 | 16:47

Коментарите на Генчо показват сериозен ментален дефицит.

Отговори
0 0
Киро ама не Прост-о Киро

Киро ама не Прост-о Киро

23.01.2023 | 16:39

Грешка на природа! Нещастник!

Отговори
1 0
Пεдεροслαв Ραзπαсников

Пεдεροслαв Ραзπαсников

22.01.2023 | 15:43

Ненавиждам хора за които най-важното нещо на света е облеклото

Отговори
5 0
Лилия

Лилия

22.01.2023 | 12:31

Радвам се ,че поне някой един път успя да им каже истината в очите Нашите артисти и таланти не могат да си представят колко са смешни в погледите ни отстрани. Това ,че си похарчил куп пари не означава ,че си отличен модел ....Така и не разбраха ,че за да изглеждаш стилно се иска знания умения и елегантност...Особенно разголени и шарени в цветове на дъгата просто изпростяват и не се усещат. Отдавна не гледам концерти с набедени артисти.....

Отговори
6 1
Хайл химарс

Хайл химарс

22.01.2023 | 12:30

С тая швестерска брада да ми чистиш тоалетната.

Отговори
4 1
Анонимен

Анонимен

22.01.2023 | 11:39

Чучело

Отговори
5 0
Българин

Българин

22.01.2023 | 12:38

Мястото му е в НС, при другите себеподобни.

Отговори
3 0
Дон

Дон

22.01.2023 | 00:11

Едно невероятно недоразумение. И той критикува и унижава хората. Защо го допускате?!

Отговори
13 0
Селянин

Селянин

21.01.2023 | 20:22

Абе не ме занимавайте с този педигрипал. Тази зима още не е зима, вие ме занимавате с генчо ватмана.

Отговори
15 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?