Следвайте ни

Евгени Минчев нанесе болезнен удар върху Миро ВИДЕО

След като близо три години Миро и авторката на песента „Гълъбо” Вида Пиронкова не се разбраха по финансови въпроси, парчето логично отиде при друга звезда, която пък с изпълнението си поднесе безспорната изненада.

Лорд Евгени Минчев, чието хоби да пее е малко познато на публиката, подписа договор с Пиронкова за правата на песента, пише ШОУ.

Текстът на документа се пази в пълна тайна, но запознати твърдят, че песента вече е записана с нов аранжимент от Артур Надосян в студиото на Здравко Младенов.

Интригата вероятно нямаше да е толкова голяма, ако медиите преди близо 10 години не разкриха твърде близки отношения между Миро и известния пи ар и благотворител.

Двамата бяха засичани подозрително често заедно и нещата изглеждаха като една красива романтична любов.

По-късно в книгата си „От обратната страна” Евгени Минчев описва тези взаимоотношения в пълния им блясък, но наистина много дискретно и без имена.

Честите срещи на новия изпълнител на песента с авторката Вида Пиронкова, също създадоха предпоставки за тази новина.

Неочаквана беше и наградата „Певец на годината”, категория „хитмейкър” за Вида, по време на едноименния конкурс притежаван от лорд Минчев.

Попитан дали „вземането” на песента е макиавелистичен трик за отмъщение към Миро и дали е платил висока цена за тази рокада, тогава Евгени отговори тактично:

„По морал и първенство „Гълъбо” принадлежи на Миро. След като изчаках развитието на отношенията им с Вида, аз чисто и просто се възползвах да получа правата, без да искам да ощетявам никого.

Колко съм платил ли… Ами, колкото е струвало. Нарича се шоубизнес, нали…”, беше невъзмутимият отговор на Минчев, който вече е ангажирал замъка „Горинг” за снимките на клипа.

А самата Вида Пиронкова, щом чува песента си в изпълнение на Евгени Минчев, казва:

"Евгени, гълъбо мой, не съм подозирала, колко нежно, човешки, естествено, музикантски и с толкова много любов, ще прозвучи песента ми в твое изпълнение. Мога да кажа, че е много АРТ и това е голяма чест за мен, защото все пак съм артист и то не какъв да е.

Също така е много професионално поднесена. Всеки тон е кристален, всеки интервал - трепти..".

Любопитна подробност е, че в клипа към песента ще присъстват и картините от колекциите на пр специалиста.

Относно близките си някога отношения с Миро, Евгени присмехулно отклонява въпроса и повтаря, че неговите гаджета са само британци.

Богат архив от снимки обаче твърди съвсем различна версия, обслужваща слуховете отпреди години.

Замъкът „Горинг”, където Евгени възнамерява да заснеме клипа на „Гълъбо” пък се намира в Уест Съсекс и е бил притежание на поета Пърси Шели. Там е написан и романа „Франкенщайн” от вдовицата на поета Мари Шели

Понастоящем архитектурното чудо с над 60 стаи е собственост на лейди Колин Кембъл - биограф на принцеса Даяна и Кралицата Майка, и един от най-добрите приятели на Минчев.

Винаги, когато има път натам, Евгени отсяда в замъка и двамата често са виждани да обикалят имота, хванати за ръце. От своя страна лейди Колин Кембъл е чест гост на известния пи ар и благотворител в Лондон и в София.

„Премиерата” на Гълъбо ще бъде по време на 65-я юбилей на модния император Десизо Монни.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?