3906

Евгени Минчев хвана Икебаната на тясно, Азис също си го получи СНИМКИ

Време е за седмичните коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката „ТелеГАФ“ на „Телеграф“

 

Икебаната не е Бийбър, да се носи като леха

 

Деян Неделчев е очарователен в тази жилетка, наподобяваща лехи с холандски лалета. Много добър избор ако е тръгнал в планината, но понеже знам, че снимката е от частно парти, то настроението ми постепенно се изменя. Тоест- сърдит съм на Деян, че не е запокитил някъде този естетически дискусионен вкус, с който ни се появява от години. Може би жилетката, сама по себе си и на някой с типажа на Джъстин Бийбър би отивала. Но компанията и е утежнена от пъстър шал, някаква горчичена риза, пуловер, с цвета бузите на дядо Коледа, някакъв панталон, който може да мине за продъжение на ризата. До него, Жана Бергендорф е избрала семпла рокличка, с която бих влязъл в препирня, ако можеше да говори. Палтенцето и то е с вид на окаяно, може пък да е сако, което още повече не бих одобрил. Иска ми се да кажа и някоя добра дума, затова нека похваля картината зад гърба им.

 Мария облечена в блажна боя?

 

 

Какво палаво безумие излъчва дрехата, в която Мария едва се е побрала. Притрепваща от оперетност, да не кажа кабаретност, дрешката е като разлята блажна боя, която по пътя си е срещнала пайети и дрънкулки. Защо пък не, гаджето ми казва, че гледал в някакво транс шоу подобна дреха, която на тъмно даже му била харесала. Миме, не го слушай моето гадже, той ако имаше вкус, нямаше да е с мен. Нейсе. Не ми допадат ръкавите, дремещи между усещане за държащи  камшик или обръч. Прическата не отива на нито един детайл от облеченото а ако е танцувала така, то интересно ми е да видя запис  как косите са посипвали прическата на партньора и по танц.

 

 Даниел Спасов въвежда шевици в модата

 

 Прекрасен Даниел Спасов, облечен в  част от много стар северняшки костюм. За целта на тази оригинална дреха са използани само шевиците, които са пришити на нов плат. Спазена е старата традиция на мъжкия северняшки костюм, по- скоро този от северозападна България. Новото е, че е направен като съвременен костюм, но елементите са стари и оргинални. Този стил наподобява на дизайнера  Васил Петрийски, но изпълнението е на друг автор. Допада ми геометрически правилното разпределение на шевиците и онзи абзац от тях, малко над обувките. Даниел Спасов, като легенда в народното пеене се явява естетически защитник и пазител на българския фолклор, за което получава тази похвала.

Мегз плисва червено в лицето ни

 

„Уважаеми пътници, моля затегнете коланите...“ Това ми се причува, докато съцерцавам госпожа Мегз, облечена по действителен случай на стюардеса. Авиолиниите ни наистина биха имали нужда от подновяване на униформите си, затова Мегз може да се възползва от възможността. След като светлинните сигнали за коланите угаснат, виждам, че тя изобщо няма колан. На подобно сако би отивала една огромна сребриста тока, така погледа би изпуснал гледката на тази шапка. Или поне би се разсеял временно. Човек трябва да има голямо сърце за модата а това, което е поставила в деколтето си е направо дрънкулка.

 

 Азис с щайга на китката? Галена- с трафопост?

 

В една и съща... галенова лаборатория ли е добиван черния цвят на Галена и Азис, че ми се вие цвят от естетически недостиг тук. Никакво въображение, което да изтъкне звездния статут на изпълнителите. Никакви пайети, никакво розово, отсъствие на всякаква сценичност. Няма тръпка в избора на черното, тое е затъмнило дори красивото лице на Галена. Чудя се каква е тази щайга на китката на Азис, то било часовник. Бива ли човек да носи градския часовник на китката си, то от там може да идва израза мека китка. Тоест, омеква ти китката, като носиш такива огромни часовници. Обеците на Галена, галено мога да нарека трафопост, защото ако те не произвеждат ток или са част от техническото и оборудване за сцена, нямат място там.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Супер

Супер

03.03.2024 | 08:06

Критики и коментари .

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?