3906

Евгени Минчев: Глория, къде са ти налъмите? СНИМКИ


Ето и новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“

 

Папи Ханс - брат Мангасарян?

 

Приет ли е Папи Ханс в състава на братя Мангасарян или очите ме лъжат? Според облеченото тук, екранният симпатяга се е облякъл точно както мургавите ни събратя биха се облекли на сватба. Кремавото сако, с ревери криле на гларус и карамфил в бутониерата могат да бъдат причислени още към изпълнителите на стари градски песни, но смятам, че и те биха се замислили да го направят. Зализаната прическа е още един атрибут на културите, които описвам а отрупаната маса ме кара да съм силно уверен в думите си. Косата освен зализана, приключва суетното си пътешествие в малък, невинен кок. Мога да запиша час на приветливия ми приятел и да поговорим за естетическото му залитане. Дотогава предписвам въздържание от гледане на стари ленти с надпис XXL, някъде там може да се корени модното прегрешение, с което аз не съм съгласен.

 

 

Ерген до ергена, като акушерки...

Дан, дан, дан- отеква в очите ми това бяло, сякаш отделение гинеколожки са си дали лятно парти. Вляво- каква подходяща позиция, Виктор разпищолено е разкрил телце, като е застанал в поза, все едно позира до Грета Гарбо. Той самият  има нещо от Грета, но за това друг път. Постановката на ръката и пръстите му показва „копие под индиго“ на жестове между фен и знаменитост, когато се селфират. Евгени, моят отскоро прочут адаш, също в бяло, си е поставил шалче, но на мен то ми изглежда като компрес с хардал. Хубава мъжка компания, липсва някой розов бански за разнообразие. И отново дан- дан- дан, нещо в средата ми показва, че трима мъже винаги са по-добре от двама. Или поне от двама мъже и половина.

 

Глория, къде са ти налъмите?

Дънковото яке на Ивана преподписва модната и декларация, според която тя е в началото на своята кариера. Не мисля, че жени трябва да носят дънкови облекла, особено такива с бродерия. Това наистина не е модно. Под него, певицата е поставила черна блуза с дантела а тя изисква по-благородна текстилна компания. Панталонът не се връзва с дънковото обстоятелство, сигурно и е станало студено и го е взела назаем от Стояна. Госпожа Глория блести в розово върху този калдъръм,  на който най- паче подхождат налъми . Опитът за световна елегантност потъва в зародиш, ако приемем за неестествен фон на роклята керемидите и чардаците зад нея. Металните проблясъци  не правят ситуацията по-добра, те само подчертават, че за модна икона трябва повече старание и опит.

 

Сукмана на Зейнеб „болен“ от едра шарка

Стават грешки, така е, но Зейнеб не е момиче за в черно и бяло. Познавам душата и , която е нежна като глухарче и цветна като дъга. Тогава, къде са тук тези характеристики, с които предполагам, всички я свързват? Сукманът, може би модната и връзка с Ориента, би вървял добре в гардероб на по-зряла жена. Дори виждам в него г-жа Чакардъкова, само след като добави някаква килимявка или подходяща шапчица. Едрата шарка, от която е обхванат текстила ми е неясна, разхвърляна, направо ми идва да залея всичко със зелено мастило, все едно Баския ми е бутнал ръката, уморен от модната скука навсякъде. Чантичката на Зейнеб е твърде малка и не импонира на грандиозния сукман. Сандалите може да са комплект към облеченото, но аз бих ги държал по-далеч от него.  

 

 

Борисова и Терзийска шик в разнообразието!

Номинираната за Бизнесдама на годината 2023- Evolution, Камелия Терзийска буквално цъфти в тази прекрасна лятна рокля. Бялото се подсилва от изключителния фон а маковете плуват в безбрежието на плата. Преуспялата дама е съчетала всичко да е в тон с цветния парад- от чантичката, до обувките. Харизмата и допълва цялото старание и съставлява финалните камбани в този избор. Дизайнерката София Борисова е стилна по един класически начин. Тук наблюдаваме едно оттегляне от концепцията за булка, тя е еволюирала също в грим, прическа и светско поведение, което заслужава аплодисменти.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Гинеколог- любител

Гинеколог- любител

27.08.2023 | 19:40

Много мъже искат дa чаластрят Гло,без значение дали ще да е на парапет или на легло. А "лорд" Минджев злобее,че никой го не еве за слива.

Отговори
3 0
Яко

Яко

27.08.2023 | 16:43

Ги кълца и никой него слуша .

Отговори
6 0
Kolio

Kolio

27.08.2023 | 00:42

На мен госпожата с рокличка на макове ми прилича на Фрегата с опънати платна, но кой съм аз! Йожени д' Минч (лордо) ги разбира по добре! Иначе долу горе му се получават критиките! Но, както казва един приятел: Дава акъл този който няма и за себе си!

Отговори
9 0
Zazu

Zazu

26.08.2023 | 19:21

Еквалайзер за коментара яко се повеселих.

Отговори
4 1
Лорд Минчев

Лорд Минчев

26.08.2023 | 18:49

проявява женска злоба.

Отговори
6 4
Виж ко

Виж ко

26.08.2023 | 17:59

И ти не си по добре от тях100%, пък за кого да се облича, кой ще те гледа, я си обличам на големия, марковия анцунк,, и готово!

Отговори
4 3

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?