2374

Евгени Минчев дръпна аперол в "Капана" с нов приятел

Евгени Минчев тръгна на турне из Пловдив и региона. С това се  похвали самият моден критик с най-пиперлив език в социалните мрежи. Най-забележителните моменти от програмата за неделния ден бяха отразени със снимки. Прави впечатление, че неотлъчно до него е синеок красавец. Най-напред титулуващият се като лорд бивш ватман посети артквартала „Капана“. Минчев се похвали във Фейсбук с фото от едно от заведенията, сгушени между тесните улички. 

След като изпи един аперол, светският лъв се отправи към Бачковската обител. Там запали свещичка в манастира, а после се отдаде на богата трапеза до близкия водопад. „Не усетихме 40-те градуса температура“, похвали се Минчев с пост в социалните мрежи. Той е публикувал няколко снимки от краткото си турне в областта. Освен свежото питие в „Капана“, в кадрите присъстват Джумая джамия, Бачковският манастир, както и вкусната риба на скара с лимонче за обяд.

Последните новини за Евгени Минчев са, че участва в снимките на нов БГ сериал, който тръгва по телевизорите през есента. Лордът обаче отказва да съобщи каквито и да било подробности за продукцията, защото бил обвързан с договор, предвиждащ строги санкции. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?