1939

Евгени ли? Ето кой целува Валерия след "Ергенът 2" СНИМКА

Красавицата си навлече гнева на всички други участники заради целувките, които не спира да си разменя с Евгени

Валерия Георгиева няма да бъде избраницата на Евгени Генчев и няма тя за "затвори вратата" на предаването "Ергенът". Макар моделката да бе първата, която пианистът целуна, при това няколко пъти, между двамата искрите лека полека ще угаснат. И това стана видно в един от епизодите, когато Генчев награби на пейката дългобедрата Боряна, припомня flagman.bg.

До такива страстни целувки той не беше стигал с Валерия, която е далеч по-сдържана, студена, но и претенциозна. Тя неколкократно намекна, че иска цялото внимание на Генчев за себе си като така той щял да ѝ докаже, че е сериозен. Именно тези неща ще го отблъснат от нея, издадоха източници от екипа.

Тези дни  Валерия показа снимка с любовна целувка, но не с пианиста, а с... обичаното си куче. Знаем отношението ѝ към животните и особено към кучетата, с които тя заяви, че деляла и едно легло нощем.

 

Всъщност досега Георгиева с нищо не е дори загатнала, че продължава отношенията си с Евгени след формата. Тя нито харесва неща от профила му, нито комуникира с другите участнички. Държи се дистанцирано и показва, че след края на снимките, животът ѝ е продължил изцяло в друга посока.

Припомняме, че самият Ерген остана ошашавен от Валерия и кучетата ѝ при първата им среща като иронично попита дали ще има място за самия него в леглото ѝ, а не само за четириного?!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Яна

Яна

18.03.2023 | 00:43

Ей омръзнахте ми с вашите глупости пшшете си ги на друго място Марица клюки

Отговори
2 3
Дани

Дани

18.03.2023 | 16:04

Ами чети ти на друго място! Истината е, че Валерия е с най-естествената красота, а всички останали злобеят, защото тя е предпочетената. Която от тях да беше на нейно място, щеше да получи същото- тъпа женска злоба и завист.

Отговори
5 4
Ани

Ани

18.03.2023 | 18:30

Валерия е най естествения финал на формата Сред толкова джофри Какъв е тоя кастинг...как е възможно такъв избор Постъпката и е правилна.Така трябва

Отговори
5 5

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?