Следвайте ни

Ева Веселинова се оплака от големи мъки СНИМКА

viber icon

Ева Веселинова, която нашумя като изгонената панелистка от "На кафе" вече е накрая на бременноста си и е в трепетно очакване на близнаците. Блондинката разкри всякакви подробности за чувствата и оплакванията си в този специален момент от живота.

Чаровната блондинка сподели в Инстаграм какво е да очакваш близнаци в седми месец. Изглежда не се влияе от излишни суеверия и не спира да набива на всички големия си корем в социалните мрежи. Явно липсата на работа й оказва влияние и тя сериозно се е заела да занимава обществеността със своята бременност и всяка крачка до щастливото събитие.

"Тук съм в 7-ми месец. Бебчетата растат смело и буйстват много.  Коремчето се разтяга все повече, за да има място за дечицата. А те откриват своите кунгфу възможности и с всеки изминал ден стават все по-силни", смее се Ева. 

 

"Играят си и много по-често са будни, за да се разхождат из корема на мама.  Общуваме си често! Пея им, чета приказки и им разказвам за света, който ги очаква. А те вече чуват добре и реагират на гласа на мама и тати. Имат предпочитания към музиката и се дразнят от силния шум. Понякога будуват по цяла нощ. Гърбът ме боли и се налага да си почивам по-често, но щастието е безмерно и все по-ярко. Приближаваш се до мечтаната среща и това ти дава сили.  Не може да те сломи дори и осмият месец, който е доста по-тежък от седмия. Но за това ще ви разкажа със следващата снимка", пише Веселинова./show.blitz.bg

 

Коментари (2)

Филибарчето

Филибарчето

19.03.2021 | 16:15

Евчето е жена мечта, да е жива и здрава.

Отговори
6 2
Офффф

Офффф

19.03.2021 | 14:19

О,милата! Единствената с близнаци на тоя свят.Нямам думи! Дали е възможно да публикувате още по-т.ъпи статийки?

Отговори
13 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?