1553

Ева Веселинова с голяма новина за близнаците СНИМКА

Преди дни водещата Ева Веселинова имаше повод за голяма радост и гордост. Малките ѝ дечица станаха на една годинка и блондинката го отбеляза със сладък пост в своя профил в Instagram.

 

 


"Мечтатели! Това са прекрасните ми деца и днес те стават на 1 годинка. Преди една година на този ден и час, в 9:05 и 9:06 часа, се родиха моите безценни съкровища и превзеха целия ми живот.
Още не мога да повярвам, че точно на мен се падна това щастие, но е факт! И вече цяла година изпълва и осмисля живота ми." - сподели гордата майка.

"Толкова са малки, а са всичко! Толкова са крехки, а носят в себе си най-голямата сила! Слънцата на моя живот! Най-прекрасните усмивки, които се моля никога да не слизат от лицата им!" - допълни тя. 

Веселинова уточни, че ще спази и традицията да кръсти децата в деня на първия им рожден ден: "Днес те ще станат християнчета! Ще приемат едно от седемте тайнства, светото тайнство Кръщение, най-важното в живота на един човек и Бог ще ги закриля и води по пътя на светлината. Обичам ви, мои малки ангелчета!Не спирайте да мечтаете и да гледате в една посока, защото... Щом сте двама страшно няма!!!

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
SCHNUFFEL

SCHNUFFEL

19.04.2022 | 10:01

АНЕЛИЯ СИ ЗАСПИВАШЕ, КАТО У М Р Е Л А ОЩЕ НА 7 НЕБЕ, ТА НЕ СЪМ ИЗПУСНАЛ НИЩО :) СУТРИН МРЪНКАШЕ, ЧЕ Е СПАЛА САМА, АМА СИ НАВАКСВАХМЕ :)

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?