Следвайте ни

Ето защо влюбените Петър и Антония не припарват до "Фермата" СНИМКИ

viber icon

Петър и Антония от "Фермата" отсвириха партито на участниците в шоуто. Новата светска двойка не се появи на общото събиране, на което присъстваха някои от най-запомнящите се лица от последния сезон на "Фермата". Снимки разкриват, че двамата са се отдали на друг вид купони и предпочитат да се събират в приятелска компания по двойки.

Купонът на "Фермата" запали и разгорещен дебат за мерките срещу COVID-19. Вижда се, че на събирането са присъствали доста повече от максималния брой от 15 човека. Това даде началото на спор в мрежата доколко участниците в предаването спазват мерките срещу коронавируса и защо се събират заедно, докато има риск.

Голяма част от участниците присъстват с половинките си. Мария е с нейния съпруг Динко, а до Боби е неговата жена.

На веселбата е и актрисата Даяна Ханджиева, като беше звезда в последния сезон на предаването. Тя шокира всички като се появи с дългогодишния си приятел - баскетболистката Стоян Ставрев, писа „България Днес“. Припомняме, че красавицата влезе в предаването, за да избяга от сложните отношения във връзката им.

Докато беше в шоуто, Даяна успя да замае главата на фокусното Йордан Белев, който влезе сгоден, а в края на предаването бе привлечена и от пилота Петър, с когото имаха кратък любовен роман.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай