Следвайте ни

Ето защо не трябва да чакаш той да пише пръв

viber icon
Чакането и отлагането са особено разочароващи в една връзка. Дамите имат навика да не правят първата крачка и затова отлагат този ход, давайки шанс мъжът да бъде инициатора. Те смятат, че в очите на партньора ще имат вид на отчаяни и прекалено настоятелни, пише actualno.com.
 

Отлагането не води до нищо добро в живота, не само във връзките. Днес нравите са други и не е задължително първата крачка да бъде направена от мъжа. Ако дамата чака винаги инициативата да е от страната на мъжа, може да си остане само с желанието за споделена любов и дълготрайна връзка.

Дамите се затрудняват да направят първата крачка към любимия мъж и в същото време да не изглеждат отчаяни и прекалено настоятелни. Това определено действа отблъскващо на мъжа.

Защо да не се отлага обаждането до мъжа, когото сте си харесали?

Чакането на позвъняването на мъжа и примиряването с отлагането на това действие показва, че сте се пуснали по течението. Напълно реално е да се притеснявате как ще изглеждате в очите на околните.  Подобно притеснение може да изпитва и той. Това, че не ви звъни, в никакъв случай не значи, че не ви харесва.

В случай, че сте убедени, че виждате светлото бъдеще на тази връзка, бъдете смели и без да сте прекалено обсебващи и настоятелни, покажете, че проявявате интерес.

Няма да станете по-привлекателна за мъжа, ако демонстрирате нерешителност

Грешно е дамите да се правят на недостъпни, смятайки, че ще направят по-голямо впечатление на мъжкото съсловие. Определено това е грешен подход. Ако наистина ви интересува, потърсете го. Не чакате той да се сети да направи това. Какво толкова лошо може да ви се случи?

 

Най-много да ви откаже. В случай, че се случи това, ще сте си спестили много време и нерви. Чакайки да реагира пръв, вие ще продължавате да се чудите како чувства той към вас, имате ли бъдеще и др. Нещата могат толкова да се проточат, че да изпуснете всичките си останали шансове.

Трябва да сте наясно, че мъжете харесват инициативните жени, жените със самочувствие и тези, които добре знаят какво искат.  Мъжете са привлечени като магнит от дамите, които знаят колко са привлекателни, могат да се справят с всяка сложна ситуация и са успели в живота. Всичко това може да се случи, само ако дамата е достатъчно инициативна, а не стои да чака в ъгъла да я намери щастието.

Неразумно е да чакате един мъж да ви обърне внимание и да направи първата крачка дълго време, Ценете времето си. Докато чакате избрания, някой друг – по-добър – ще ви се измъкне под носа.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?