Следвайте ни

Ето с кого се поти Михаела Филева СНИМКА

viber icon

В „Гласът на България“  поп звездата Михаела Филева диктува правилата в отбора си, но в спортната зала козирува смирено на своя треньор Елиза, чийто комплекс от упражнения дадоха и на Графа нужната издръжливост за „Арена Армеец“.

За да бъде в максимално добра форма за първия си самостоятелен концерт в НДК, поп звездата ходи на кондиционни тренировки три пъти седмично. Едно от най-големите предизвикателства за краката й е бутането на шейна с живото тегло на Елиза. Справя ли се вдигането на щанги Михаела феновете могат да видят във видео от поредицата „Голямата подготовка“ в YouTube канала на „Монте мюзик“. „Концертът е напълно продаден, което е чудесна новина за мен и целия екип. Билетите свършиха десет дни преди датата“, сподели Филева.

На 18 април в зала 1 на НДК тя ще отвори „Нова страница“ в кариерата си, а свидетели на големия й момент ще бъде не само отбора й в „Гласът на България“, а и майка й Албена. „Израснах в семейството на една много силна жена. Във време, в което е било трудно да си еманципирана и самостоятелна, тя е взела много смели решения, които са променили съдбата й и съдбата на детето й“, обясни Михаела за своя най-близък човек. В „Гласът на България“ тя се опита да привлече участник с признанието, че майка й е сенсей по карате. По професия Албена е агроном и в момемнта е сред водещите специалисти по ароматерпия.

Майка й е и първият човек, който усеща музикалния талант на Михаела и го поощрява с уроци по пеене. Дядо й, който е преподавател по математика, я учи да борави смело с цифрите още в невръстна възраст. Слабо известен е фактът, че Михаела избира пеенето за сметка на информационните технологи като специалност.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Уйо

Уйо

28.04.2019 | 21:32

Бати зъблата, само не знам чий го дири там Иван Лечев.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?