Следвайте ни

Ето с кого Калоян от Фермата отпразнува ЧРД СНИМКА

viber icon

Калоян от "Фермата" отпразнува 29-я си рожден ден, но за това разбрахме не от него, а от красивата му половинка. Гвардеецът се залюби с Габриела Илиева, която е танцьорка в народна формация "Играджии" и пожарникар, веднага след края на предаването. Явно връзката им се задълбочаваа, щом тя е единственият му гост в празничния ден.

 

 

Дали скоро Калоян няма да падне в краката на красавицата с пръстен в ръка, остава да гадаем, но той винаги е твърдял, че за него основна ценност е фамилията. При влизането си във "Фермата",той сподели, че това което най-много му липсва, е любовта, както и че мечтае за свое семейство. Калоян Донков е роден в село Кокаляне и е командир на взвод към Националната гвардейска част. Гордее се със службата си и определя гвардията като свое второ семейство.

Във "Фермата" двамата с Петър станаха изключително близки приятели и дори представиха ритуала Побратимяване пред останалите фермери. В него двамата порязаха пръстите си и смесиха кръвта си с обещание помежду им винаги да има доверие и да разчитат един на друг.

Калоян се нареди на второ място по зрителски вот, но на битките не успя да се представи добре, заради здравословното си състояние.
"Яд ме е, разбира се. Може ли да станеш втори и да не вземеш победата?! Но щом Хепи Ванче спечели - значи е заслужила. Аз не съм човекът, който да казва дали е правилно, или не." - сподели той тогава, пише hotnews.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?