1553

Ето я най-красивата абитуриентка на България СНИМКА

Над 1250 момичета от цялата страна взеха участие в 15-ото издание на националния конкурс на Dir.bg „Най-красива абитуриентка“. Те споделиха своите незабравими моменти от специалната вечер на своето завършване, наситени с много емоции и вълнения, в над 3500 снимки.

Мирела Маринова от град София, която се дипломира в столичната 157 гимназия с изучаване на чужд език „Сесар Вайехо”, е победителката за 2022 година. Тя бе избрана от звездното жури - Натали Трифонова, Радина Кърджилова, Филип Буков и "Най-красивата абитуриентка" за 2021 година Цветелина Джонова.

18-годишната Мирела кандидатства специалност „Дентална медицина“ в Медицинския факултет в София и в Плевен. Тя плени журито със своята стилна си визия, естествена красота и магнетично обаяние.

И тази година палитрата от бални рокли беше изключително разнообразна – от класически до авангардни. По-голямата част от претендентките заложиха на утвърдените вече за случая цветове - черно, бяло и синьо, а други избраха да се откроят с облекло в червено, розово и жълто.

Някои от младите дами продължиха традицията, залагайки на народни носии за своя бал, като всяка от тях беше решила да добави по интересен начин нотка, носеща духа на съвременните модни тенденции, разнообразявайки облеклото си.

Имаше и такива, които бяха реши да облекат приказни тоалети. Участничките, които се открояваха от другите, бяха предпочели да заложат на рокли с пера за своя бал – тренд, който сега по-изявен от всякога.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Mmm

Mmm

04.07.2022 | 17:59

Да и изям путката

Отговори
0 4
Nevidimko

Nevidimko

03.07.2022 | 18:40

Не е най-красивата!!! Като почнете да лепите етикети с мизерни конкурсчета... Истинските красавици никога няма да се унижават някой да им оценява красотата и умствения капацитет. ;)

Отговори
14 0
Дявол

Дявол

04.07.2022 | 13:02

Да, напълно съм съгласен с вас! Най-богатите родители кихнали няколко добри пачки на журито! Имаше делеч по-красиви момичета но просто не парадират по конкурси!

Отговори
9 1

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?