Ето я най-вярната жена на Слави - строга и деспотична дама

Слави Трифонов може да е сред най-успешните шоумени и продуценти в България, но на любовния фронт всеки път търпи загуби. Все пак в живота на Дългия има една жена, която не е негова роднина и никога не го е изоставяла.

Нейното име е Диана Младенова и се води продуцент на „Шоуто на Слави“. Тя е редом до Трифонов още от самото начало на предаването и всичко, свързано с работата, минава през нея.

Диана отговаря и проверява лично всеки детайл от случващото се пред и зад камерата. Бивши кадри на Дългия са категорични, че Младенова играе също толкова важна и незаменима роля в живота на Слави, колкото и Евгени Димитров – Маестрото. Диана се води акционер в „Седем-осми“, участва на общи събрания и има право да взима важни бизнес решения, пише „Галерия“.

Причината Трифонов да й гласува такова голямо доверие е огромната вярност, която тя демонстрира към него през годините. Младенова е с пет години по-млада от Дългия и е родом от Етрополе. Въпреки че не блести с визия, го впечатлила с острия си ум и бизнес нюх и бързо се превръща в дясната ръка на учиндолеца.

Според мълвата Младенова е строга и деспотична дама, за която дисциплината е на първо място. Още по времето, когато Росен Петров беше част от антуража на Слави, Диана вече разполагала с пълна власт. Тя налагала солени глоби и за най-дребните провинения, наравно с Трифонов, без да й мигне окото.

Друг бивш съратник на Дългия – Любен Дилов – син, също потвърждава голямата роля, която дамата от Етрополе играе в шоуто. Журналистът и писател я нарича „сив кардинал“, защото именно тя седи зад много от решенията, които Слави взима за тв бизнеса.

Смята се, че Диана бил първият човек, с когото Трифонов обсъдил въпроса за края на шоуто, а съгласието й категорично го убедило, че това е правилното решение.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Злобен

Злобен

13.07.2019 | 13:18

19 год НИКОЙ НЕ ИСКАШЕ ИЛИ НЕ МОЖЕШЕ ДА ИЗТРИЕ ТОВА МАЗНО ПЕТНО ОТ ЖАЛКАТА БЪЛГАРСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. ПЕТНОТО ПОСТЕПЕННО ИЗБЕЛЯ, ИЗБЕЛЯ И МАЙ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ САМО. ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ КУЛТУРОЛОГ проф ИВАН СЛАВОВ КАЗА ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ : "ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОФАН И ПЪЛЕН ПРОСТАК "

Отговори
10 18
Димитър

Димитър

13.07.2019 | 06:54

Това шоу се изчерпи и е пошло.

Отговори
18 21
Atanasov

Atanasov

12.07.2019 | 22:25

За Слави Трифонов важи с пълна сила поговорката: "Пази Боже сляпо да прогледа"

Отговори
17 33
двдо

двдо

12.07.2019 | 18:47

Не триите коментатите,не ще обърнете което ще се слъчи.Нищо не зависи от вас и мен.

Отговори
13 4
дядо

дядо

12.07.2019 | 18:45

Дреме му на Слави от глупостите които се пишат ,следва си пътя и винаги е печеливш досега като шоумен,надявам се и като част от политиката,но това е негова воля.

Отговори
55 11
Баба

Баба

12.07.2019 | 17:45

Дреме ми на шапката за него и другите около него.оххххх на баба гологлвеца.

Отговори
16 22

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?