Следвайте ни

Ето я историята на колоритната Гичка от Hell's Kitchen

viber icon

30-годишната готвачка от Костинброд Гичка се превърна в една от най-обсъжданите личности в България. Вече два дни участието й в новото риалити Hell's Kitchen събужда от презрение до възторг, но не оставя никого в мрежата безразличен.

Гичка Красимирова започва работа, когато е едва на 15 г., в производството на тестени изделия. В момента е главен готвач в училищен стол, преди това е работила в кетъринг компания. Като силни свои страни посочва своята откровеност и последователност. Смята себе си за откровена и последователна. Мечтае да работи в професионална кухня като главен готвач, пише в официалната й визитна картичка от формата.

Тя е най-обсъждания участник и от колегите си в кухнята, и от зрителите. Първите се чудят как може жена с толкова опит около печките не може да транжира пиле и мисли, че октоподите имат черупки. Други обаче не бързат да я подценяват, защото са наясно, че тя е в шоуто, за да внесе колорит. Така мислят и повечето зрители. „Гичка явно е избрана да внесе интрига. И да покаже колко е злобна Нина”, коментират фенки на предаването. "За Гичка си мисля и дано да греша, но са я взели, уверявайки я, че покрива критериите и я оставят да се лута, дразнейки участниците", разсъждават други.

Източник HotNews.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?