1939

Ето причината Уилям никога да не прости на Хари

Кралският експерт Кейти Никъл разясни някои детайли около цялата донякъде изтощителна драма между принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям и Кейт Мидълтън, така че се настанете удобно, защото започваме!

Според Кейти, Уилям винаги е очаквал Хари да бъде негов помощник и е планирал братята да действат заедно и да се подкрепят, пише  jenite.bg . И докато Уилям е разстроен, че Хари се оттегли от кралските задължения и напусна Англия, Кейт е изпитала облекчение, че драмата е изчезнала.

"До ден днешен Уилям все още не може да прости на брат си.", казва тя.

Според Кейти, Уилям все още страда от сериозна липса на доверие, когато става въпрос за брат му. Но е възможно новият принц на Уелс просто да не разбира подхода на Хари към живота под светлините на прожекторите.

  "Всъщност, колкото повече виждате как Съсекс подхожда към тези неща, толкова повече ще разберете, че това е по-калифорнийски модел, близък до активизма и знаменитостите, отколкото до кралските особи. Въпросът за кралските особи е, че това е единствената институция, която свързва заедно гражданското общество и филантропския свят. Съсексите знаят, че не могат да се сравняват с тях. Ключовият момент е, че те дори не се опитват. Това, което правят, е да променят своя политико-филантропски свят и това е страхотно.", обяснява Кейти.

Междувременно крал Чарлз все още е чувствителен към Хари - той е наранен и разочарован, но винаги е казвал, че любовта му към Хари е безусловна. И явно няма търпение да опознае внуците си, така че поне тима някаква надежда!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Суругат

Суругат

26.09.2022 | 16:28

Кой са тези ,че толкова се пише за тях никой. Едни тунеядци и мързеели. Не сме кралство и не ни интересуват тези - германци ,датчани, руснаци, гърци такава кръв имат тези грозници.

Отговори
6 8
Граф Досада

Граф Досада

26.09.2022 | 10:47

Който го интересува тези да чете за тях. Не са интересни.

Отговори
13 11
Рижавия

Рижавия

26.09.2022 | 08:05

извънбрачен ид.иот и циганката да си стоят в САЩ - нали това искаха.

Отговори
26 7

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?