49
Следвайте ни

Ето кой утеши Джулиана Гани след изневярата на мъжа ѝ

viber icon

Джулиана Гани намери утеха след скандалните изневери на мъжа си в песен на Алисия, пише  Hotnews.bg. В парчето се пее „За кого се помисли, друга намери си“ и силиконката явно се е намерила в текста.

Илиян не ѝ остана длъжен и показа ръката на момиче, което се грижи за сина им с Джулката по време на разходка. Докато силиконката бе във Франция, Илиян заведе момчето на разходка из Пловдив. Услужлива женска ръка подава на детето зрънчо и си говори с таткото.

Коя е дамата на разходката на Илиян и хлапето не става ясно, но то търсеше Моника, докато беше с баща си във фитнеса. Грижовната ръка, която храни малкия Давид, е на млада жена, така че не става дума за бабата, която Гани съобщи, че гледа детето. Джулката, която вече се прибра в България, като бе на косъм да изпусне самолета, научава за свалките на бизнесмена с чужда жена съвсем случайно, докато е на почивка във Франция.

Разбира за кръшкането на мъжа си малко след полунощ в понеделник. „Едно момиче ми се обади и ми каза как Илиян й е писал. Искал е нейни снимки по дупе. Показа ми и негови думи от чатовете им. Илиян й е пращал целувки, зарибявал я е“, каза още Джулиана Гани, която показа и скрийношотове от чатовете. От тях се вижда, че Илиян Найденов си е пратил полугола снимка на девойката. Тя очевидно е искала да го види напълно разсъблечен, но той уточнява: "Това е максимума от мен. Просто не се снимам".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

Яки

Яки

11.11.2021 | 17:27

Аз знам едно и двамата имат вина на единият от тях е по голяма.Някой ден ще осъзнаят това и ще съжаляват, че са жертвали чувствата,и съдбата на невинното си ангелче.Защото мъже и жени бол,но децата са едни.Децата са нашето богатство,а не разменна монета

Отговори
1 0
Марио

Марио

07.11.2021 | 12:09

Тая даваше зор бързо да се оженят а след това и толкова бързо иска да се разведат. Не е глупава. Ще му прилапа половината бизнес. Ама и той не е за жалене. Много добре е знаел за каква ВЪРТЯНА МАСТИЯ се жени.

Отговори
5 1
Мадуро

Мадуро

07.11.2021 | 11:55

Е значи, аз съм изостанал тотално ..защото живея със една жена вече 35г.имам от нея ,двама близнака и една дъщеря Да са живи и здрави..във личен план "всеки ден'си ям боб" като се казва и се чувствам отлично..живеем всеки ден все едно сме на първа среща...има една поговорка каквато на магарицата такава и на царицата ..

Отговори
8 0
Ник

Ник

07.11.2021 | 08:41

Ай то тя е станала силиконово страшилище с тези Камилски джуки жалко за готеното маце.

Отговори
3 1
Анета

Анета

06.11.2021 | 20:28

Мила моя не си мисли ,че твоят ,все още , прелъстител на чужди жени ,не ги е канил и правил нещо със тях на вашата семейна спалня и друг път ,но ти си му вярвала сляпо и той спокойно ги е ,,преглеждал ,, като гинеколог ,а после да заповядат пак на втори ,,,преглед,,,.Никаква вяра повече на такъв подъл и гаден тип ,ти си била за него само една от тези ,който са минали през тази семейна спалня, аз бих я махнала веднага, не мога да спя на нея ,защото не знам кои ,,кифли ,, са се върнали на нея.

Отговори
13 5
До Анета

До Анета

06.11.2021 | 23:20

Малко си неграмотна!

Отговори
9 1
Мима

Мима

06.11.2021 | 19:36

Джулка, повечето мъже са такива внимавай при избора на трети да не попаднеш пак такъв недодялян нерез ,аз не мога да си обясня при такава хубава ,като тебе жена, която ,трябва да бъде обичана и ценена ,какво друго от другите мадами да не са позлатени отдолу ,зарязваш го , остави го не му прощавай ,защото ти гарантирам че ще продължи да си търси други и да те прави на маймуна ,аз съм минала по тоя път но сега съм щастлива вече доста години със човека до мене и децата ни,Внимавай ,не се на врата на всеки,много са подли.

Отговори
9 7
Геле

Геле

06.11.2021 | 13:06

Джулка, от това, което знам за теб, е, че.. Всичките ти мъже те ИЗПОЛЗВАТ! Или взимаш не подходящите, или си много добра, или всичките вече са мамини синчета. Развежда се, гледай си Давид и ХИЧ ДА НЕ ТИ ПУКА! Страхотна си!

Отговори
19 4
Деси

Деси

06.11.2021 | 13:04

Джулка, не се ядосвай, скъпа! Гледай си детето САМА! Бг "мъж" =свиня. При това не благодарна, мързелив и комплекси рана!!!

Отговори
12 5
Ето къде ще чистят шахтите от боклуци

Ето къде ще чистят шахтите от боклуци

05.11.2021 | 19:30

Благодаря Марица за информацията!

Отговори
6 4
Спокойно

Спокойно

05.11.2021 | 16:43

Свиквайте дами ,всички мъже са такива!!!!!

Отговори
17 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?