Следвайте ни

Eто кой спасил вдовицата на Шарлопов след смъртта му

viber icon

Вдовицата на един от най-богатите българи Стефан Шарлопов Бояна все още не е преживяла напълно внезапната му смърт. Той си отиде на 55 покосен от инфаркт, през февруари миналата година, пише „Галерия“.

След смъртта му Бояна престанала да се храни нормално. Спасили я четирите й деца – Бояна, Стефани, Илия и Георги. Тежката депресия приключила, защото нямала право да се предаде заради наследниците си. Те я крепели , виждайки в очите й страха да не загубят и нея.

Бояна била шокирана от смъртта на мъжа си, дори му се разсърдила, че я оставил сама с децата. Не спирала да си задава въпроси защо това се случва точно в момента, когато в живота им всичко било подредено. И до днес се чуди как е намерила сили да съобщи на децата си трагичната вест. След смъртта му Бояна и голямата му дъщеря от първия брак поемат целия бизнес и започват да управляват „Шарлопов Груп“.

Любовта на Стефан и Бояна продължава 17 години. Запознават се когато тя е на 23. Още на първата среща той я завладял, а тя била като хипнотизирана. Той й предлага брак, когато първата им дъщеря Бояна вече е родена. 

„Много трудно ще приема друг мъж от тук нататък, защото Стефан беше голям и винаги ще е еталон, с който ще сравнявам“, казва Бояна.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?