Следвайте ни

Ето кой ще седене в стола на Любен Дилов в "България търси талант"

viber icon

След като се разбра, че Любен Дилов вече няма да бъде част от журито на "България търси талант" веднага започнаха прогнозите кой ще седне на неговото място. Депутатът от ГЕРБ, който вчера бе предложен и за министър на туризма, няма да участва в шоуто за таланти от 9 май, когато стартират живите епизоди. bTV приключи отношенията си Дилов заради политическите му ангажименти, които изненадаха медията. Предаванията, които текат в момента са записани преди месеци и участието му нямаше как да бъде изрязано.

Сега обаче той ще бъде сменен с друг шоумен, но засега името му остава тайна. В момента в журито на шоуто освен Дилов са Екатерина Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова. Най-вероятно на мястото на депутата ще седне Михаела Филева, която има опит като жури от предишен сезон, но така жените ще станат трима срещу само един мъж.

Не е изключено в стола на Дилов да седне и Асен Блатечки, които също има опит в „България търси талант“. Обмисля се и вариант всяко предаване да има различен гост, като първи ще бъдат поканени победителите в предишни сезони като Пламен Любенов и Адриян Асенов, пише hotnews.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?