Следвайте ни

Ето кой мъж се залепи за Дарина Павлова и Марта Вачкова

viber icon

Талантливият ни актьор Владо Пенев, който обожава пътешествията и дори коронавирусът не може да задържи дълго вкъщи, отново е на път.

Този път Владо е посетил приятелката си Дарина Павлова в Дубай, за да отпразнува рождения си ден. Компания му прави също неизменната му спътница Марта Вачкова

Преди дни Павлова организира пък вечеря за отбрани гости в пустинята, за която е броила 6 бона. За комфорта на вечерящите се е грижела цяла армия от бармани, келнери, готвачи и шофьори.

След обилното похапване гостите са разполагали и с възможността да си отпочинат върху големи, меки и изискани дивани. Забавата е включвала дори яздене на камили, снимки със соколи, жива музика и други подобни екстри.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Честит

Честит

31.10.2020 | 18:25

Обожавал пътешествията! Актьорите все плачат по медиите как нямат работа и държавата трябва да ги компенсира, но не спират да пътешестват. Защото обожават. Ние, по-глупавите просто не обожаваме. Поне да се научат да играят.

Отговори
24 0
Гого

Гого

31.10.2020 | 10:57

Няма ли КОМПИ за Дарина Павлова,мутресата добре си живее с нашите пари!

Отговори
23 0
Пиночет

Пиночет

31.10.2020 | 07:45

Бъдете по смирени, не парадирайте!

Отговори
19 0
ДОК

ДОК

31.10.2020 | 06:49

Празник с нашите пари / мулташки/, по време на чума?! Явно оценката споделена приживе от Иван Славков - Батето, за Дарина е била, отново обективна. Май Пеперудка беше?

Отговори
31 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?