Ето коя е най-дразнещата черта на всяка зодия

Астрологията, освен че е увлекателна, ни помага да научим повече за себе си. Тя ни посочва както нашите силни страни, така и по-негативните аспекти на нашата личност – нашите вътрешни противоречия, слабите ни страни, нашите по-дразнещи личностни черти и т. н.

Този път ви предлагаме да разберете какъв вид негативна енергия са склонни да разпръскват около себе си представителите на 12-те зодии. Ето и повече:

 
Овен: Агресия

Хората от зодия Овен често са агресивни и нетърпеливи. Те винаги са готови за действие, понякога преди да са осъзнали дали действията им ще са правилни. Те трябва да се научат да броят до десет преди да реагират, когато усещат силна емоция, защото са склонни да го правят свръхемоционално и чак плашещо рязко.

Телец: Твърдоглавост

Проявата на упоритост невинаги е позитив и невинаги се възприема добре от хората. Телците са най-упоритата зодия, но са много твърдоглави и са големи инати. Понякога те не желаят да се помръднат от позицията си просто ей така, защото не искат да направят компромис и да уважат чуждата гледна точка. Те рядко проявяват разбиране.

Близнаци: Нестабилност

Близнаците обичат многообразието и лесно се отегчават. Те са двойствен знак и са склонни да изкривяват истината, както им е угодно на тях. Близнаците са трудно уловими, защото непрекъснато се оглеждат за следващото си приключение. Този факт, в едно партньорство, е много труден за преглъщане от другата страна.

Рак: Пасивна агресия

Хората от зодия Рак могат да бъдат свръхчувствителни, понякога до такава степен, че да досадят или да обсебят отсрещната страна. Освен това те са склонни да се обиждат много лесно и тогава проявяват пасивна агресивност. А и те рядко биха си признали, че вината за проблемите им в отношенията може да се крие в този техен темперамент.

Лъв: Свръхдраматизъм

Лъвовете обичат да създават драма около себе си. Те използват своята огнена енергия по един доста театрален начин. Често преиграват, преувеличават или казано с други думи – правят от мухата-слон. Те искат винаги да са център на внимание и да блестят като Слънцето, а когато това не им се получава, енергията им става изгарящо натрапчива.

Дева: Свръхкритичност

Представителите на зодия Дева са ориентирани към това да изпипват детайлите, но именно това ги прави свръхкритични и често отблъсква хората около тях. Техният перфекционизъм им носи едно вътрешно напрежение, което те излъчват около себе си. Девите трябва да се научат да се отпускат. Те трябва да разберат, че някои правила могат да бъдат нарушени.

Везни: Капризност

Категорично – най-големият проблем на хората от зодия Везни е, че са нерешителни и все очакват някой друг да им помогне, като поеме управлението и наклони везните в едната посока. Освен това те са доста капризни, изискват внимание и искат да бъдат глезени и ухажвани нонстоп, иначе се сърдят.

Скорпион: Потайност

Човекът от зодия Скорпион може да се окаже доста напрегнат, прикрит и потаен. Стените, които той сам издига около личността си, плашат или минимум стресират хората около него. Скорпионите са известни и като твърде сложни натури, чиито настроения бързо се менят в различни крайности. Трудно е човек да ги разбере.

Стрелец: Нахалство и липса на такт

Стрелците са склонни да обидят човек с груби думи, не нарочно, а поради липсата си на всякакво усещане за такт. Те са твърде честни, което понякога им вреди. Те трябва да се научат да предават мнението и емоциите си по един по-състрадателен, фин начин. Освен това те са доста напористи и понякога нахални, пак поради факта, че не се усещат.

Козирог: Студена, сурова енергия

Хората от тази зодия могат да бъдат студени и сурови, а да си мислят, че просто отстояват позицията си. Те имат едно строго излъчване, което понякога кара другите да се чувстват зле в компанията и/или в обкръжението им. Козирозите възприемат правилата твърде буквално и все ги следват сляпо, а трябва да се отклоняват от тях от време на време.

Водолей: Свръхсамонадеяност

Понякога хората от тази зодия отблъскват другите с това, че се държат надменно и/или самонадеяно, без това да е преднамерено. Те просто са склонни да не приемат лесно мнението на други, които са на коренно противоположна от тяхната позиция. Те искат винаги да са най-прави, най-гениални, най-оригинални, а това не се възприема лесно от хората.

Риби: Мрънкане

Рибите са или много уклончиви, или прекалено потайни. Понякога те правят неща, които не обичат или не харесват, само и само за да угодят на другите, но го правят така, че другите да се почувстват виновни от това, че са ги „принудили“, като не спират да им мрънкат. Рибите са склонни да излъжат в името на това „мир да има“.

източник: tialoto.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?