Следвайте ни

Ето колко струва най-скъпата снимка на ген. Мутафчийски

viber icon

2700 лв. кеш и 1160 лв. под формата на ваучери, плюс два ваучера за уикенд пакет за двама с включена закуска - тази примамлива награда предлагат от Сдружението на заведенията в България за ентусиаст или начинаещ папарак, който успее да щракне ген. Мутафчийски или министъра на здравеопазването Костадин Ангелов. Но снимката трябва да е специална, а не каква да е.

Победителят ще бъде първият представил кадър, на който се вижда как един от двамата нарушава собствените си заповеди и посещава заведение/ресторант по време на пандемия.

Повод за старт на надпреварата са получени от Сдружението на заведенията сигнали, че въпросните хора си позволяват забранени посещения.

"Смятаме, че именно те трябва да дават пример на всички останали, а не обратното", пишат в специален пост от Сдружението. Те напомнят, че ресторантите към хотелите не спадат към забраната за работа и смятат, че дори това не би следвало да бъде оправдание за генерала и министъра, ако слуховете, че си позволяват посещения именно там се окажат верни.

Първоначално обявената награда бе 100 лв. кеш и 900 лв. под формата на ваучери. Интересът провокира заведенията да вдигнат залога и да предложат още по-изкусителна награда.

Обявена е и втора награда - 400 лв. под формата на ваучери и 100 лв. кеш, ако бъдат щракнати в заведение Кунчев, Кантарджиев или Балтов.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай