Следвайте ни

Ето кой прегръща Алекс Сърчаджиева след смъртта на Ласкин

viber icon

Шефът на Сатирата Калин Сърменов е вдигнал заплатите на подопечните си актьори почти двойно.


През новия театрален сезон звездите на трупата, като Александра Сърчаджиева, Силвия Лулчева и Кирил Ефремов ще получават с 40% по-високи надници. Въпреки това парите им не надвишават средната за страната брутна заплата от 1200 лв. Затова и повечето актьори на щат в Сатирата са принудени да запълват бюджета си и с други изяви. 


Най-успешна в момента е Алекс Сърчаджиева, която гледаме като водещ на "Игри на волята". Освен това тя играе и в редица постановки, а в момента, по идея на Сърменов, подготвя и моноспектакъл, посветен на живота й. Той щял да бъде нейната изповед пред публиката и се очаква съвсем скоро да бъде обявена и дата за премиерата. 


Междувременно Алекс се справя като истинска героиня, лавирайки между ТВ изявите си, репетициите и ангажиментите като водеща на корпоративни събития. Актрисата не разчита на помощ от никого и сама се справя с битовите сметки, собствените си разходи и тези на дъщеричката й от Иван Ласкин, който почина навръх Йордановден тази година. 


9 месеца след внезапната му смърт, голямата му любов все още не си е стъпила съвсем на краката. Наскоро Алекс сподели, че снимките на "Игри на волята" са успели да я разсеят то тъгата, но откакто се прибрала обратно в София, я налегнали проблемите. 


Тя все още изпитва страх с дъщеря й да нощуват сами в семейния дом, където с Иван бяха щастливи години наред. Затова и често гостува на близките им приятели - рокаджията Фънки и семейството му. От тази есен наследничката на Иван и Алекс е ученичка в трети клас. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?