Следвайте ни

Ето кои зодии намират любовта през август

viber icon

Август ще се окаже месец на любовта за няколко зодии. Ето кои!

 

Лъв

От известно време сте в застой, който ще претърпи сериозен обрат. Ще греете по-ярко от всякога и всички ще са привлечени от вас повече от обикновено, но вие ще имате очи само за един човек. 

Рак

За вас това ще е нещо ново и непознато, но то ще ви развълнува толкова много, че ще успеете да превърнете страха от непознатото във вълнение и ще се впуснете с главата напред. Тази лятна игра може да се превърне в много отправна точка в живота ви.

Стрелец

Този месец ще има пик за вас, който ще преобърне живота ви на 180 градуса. Независимо дали променяте нещо в настоящата си връзка, което ви кара да я чувствате "като от начало" или започвате нова авантюра, всичко това ще има силно и категорично отношение в бъдеще.

Близнаци

Ще имате толкова късмет и енергия във всичко, че на хората ще им е много трудно да не започнат да ви хвърлят завистливи погледи за лекотата, с която ще ви се случва всичко, сякаш подадено отгоре на тепсия. А в любовта ще сте на пиедестал от съдбата. Ще имате много възможности, до една изпълнени със страст и желание, а тази към която ви насочи сърцето, може да ви обещае дългосрочен план и сигурност в душата.

Скорпион

За много от вас досега животът в романтичен успех е бил спокоен и се е движил в права линия. Но въпреки че това спокойствие е едно от най-хубавите неща в ежедневието ви, защото ви носи сигурност, започвате да се изнервяте лека полека и искате да промените нещо, тъй като усещате как всичко се превръща в битовизъм.

Този август около вас ще се появи човек - или няколко, които ще ви накарат да се замислите дали не заслужавате повече и по-вълнуващи неща от живота и вероятно ще наклонят везните към вземането на категорични решения.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?