1939

Ето кои са най-романтичните жени според зодията

Жените са много сложни и мистериозни по природа, когато стане дума за любов и романтични отношения. Зодиакалният знак е важен фактор, който може да определи жената колко и как обича партньора си.

Телец 


Телецът винаги мечтае за романтика. Това е зодиакалния знак, който се управлява от Венера – планетата на любовта и красотата. Жените от тази зодия са привлечени от всички по-фини неща в живота и романтиката определено е едно от тях, пише fakti.bg . Ако излизате с Телец, те ще ви засипят с подаръци, ще ви гушкат непрекъснато и ще ви засипят с нежност и комплименти. Няма знак, който да е по-емоционален и романтичен от Телец.

Везни

Везните обичат изключително много процеса на ухажване и влюбване в някого. Всяка среща се стараят да бъде незабравима. Ако са необвързани твърде дълго, ще започнат да се чувстват нервни! Когато са в играта за запознанства, защото никой не разбира правилата на любовната игра по-добре от Везни. Управляван от Венера, този зодиакален знак е свързан с искрите, които прехвърчат, когато двама души са невероятно влюбени един в друг. Везните са много романтични, обичат изненадите и дългите разходки на лунна светлина.

Лъв 


Да не би случайно да сте изненадани, че Лъвът е в тази класация? Управляван от Слънцето, Лъвът не обича нищо повече от това да обрижва партньора, когато са в любовта връзка. Лъвът винаги ще ви насърчава да прегърнете романтичната си страна и ще показва своята. Ако излизате с такава жена, по-добре се пригответе за грандиозни прояви на обич, които карат всички да ревнуват от прекомерната ви любов.

Риби 

Жените Риби са обсебени от романтиката в една връзка. Това е зодия на фантазиите, а романтиката прави точно това – дава нова по-хубава реалност. С Риби ви очакват сладки любовни бележки, гушкане, разговори за връзката ви и какво изпитвате един към друг. Рибите не се страхуват да се отдалечават от реалния свят и когато такава жена е влюбена във вас, реалността започва да се чувства много по-поносима.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?