46

Ето кои са най-интересните хобита

Някои мислят малко извън обичайното и се заемат с хобита, за които може дори да не подозирате. Всеки има различни хобита. Това може да бъде правене на неща, създаване на неща, събиране на неща или учене на неща. Правите го, за да се отпуснете или да принадлежите.

Някои хора обичат да се обличат като аниме герои, докато други събират монети. Някои мислят малко извън обичайното и се заемат с хобита, за които може дори да не подозирате. Оформянето на живи дървета и други дървесни растения в артистични форми или полезни структури. Хората дори отглеждат собствени столове! 

Другото интересно хоби е боят между бръмбари. Любителите на борбата с бръмбари често държат тя да е между различни видове. Можете да намерите видеоклипове за това онлайн, но докато някои може да го сметнат за интересно, други може да го сметнат за малко грубо, пише NOVA.

Появяване като страничен наблюдател на фона на телевизионни предавания. Много малко хора имат решимостта, уменията за планиране и перфектната подредба на звездите, за да нарекат това хоби, а не просто празна мечта. 

Екстремното гладене е състезателен спорт, известен също като "EI (extreme ironing)“. Екстремното гладене се състои от гладене на дрехи в различни, обикновено екстремни, ситуации като скално катерене, сърфиране, каяк...

Хвърляне на камъни. Взимате хубав овален камък и се опитвате да го накарате да отскача във водата възможно най-много пъти. Настоящият рекордьор успява да направи 51 отскока.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
какви хобита при капитализма?

какви хобита при капитализма?

29.01.2023 | 14:31

бачкане, бачкане и бачкане!

Отговори
0 0
Бай ангел

Бай ангел

29.01.2023 | 09:49

Питайте пелтека и хипопотама, те ще ви кажат, за най добрите им.хобита, през целия им живот.....,, развалят,, семейства....!

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?