1939
Следвайте ни

Ето кои са най-големите играчи сред ЗОДИИТЕ

viber icon

Някои хора са родени да бъдат играчи и за тях преследването, да се правят на "недостъпни" и гонитбата като между котка и мишка е особено важно. Астролозите твърдят, че най-често те са сред тези зодии:

Близнаци 

Истински майстори на флирта са. Те постоянно се нуждаят от някаква стимулация, от тръпка, харесва им да свалят някого и да има развитие, а не застой и сигурност. Затова, харесва им да преследват недостъпните. Близнаците намират енергия, когато преследват и биват преследвани. Те уважават финеса, така че бъдете елегантни в тази игричка. Не се преструвайте на заети и не отказвайте срещи с тях, а после по същото време да поствате клипчета в Instagram и Facebook. Бъдете мистериозни, това ги подлудява. 

Скорпион 

Скорпионите имат слабост към мисловните игри. Те се увличат от мистерията, харесва им самите те да са загадъчни, но и другите, да анализират това, което предстои. Трудно им е да признаят чувствата си и едва ли ще го направят бързо. Но, ако много ви харесват, веднага ще успеят да прочетат вашите мисли. В някои дни ще сте като отворена книга за тях, пише teenproblem.net. Но в други ще искат да ви разгадават и ще се чудят как да ви спечелят, затова понякога може да сте мистериозни и недостъпни. 

Стрелец 

Това са зодии, които просто не искат да се обвързват сериозно, особено докато са по-млади. Понякога са вятърничави и забравят за тръпката, но много им харесват предизвикателствата. Искат забава и вълнение, така ще поддържате интереса им. Ако вече сте показали, че имате интерес към тях, но в същото време сте дистанцирани и понякога изчезвате, те ще ви обърнат по-голямо внимание и ще проверят вашите интереси, хобита, ще искат да знаят какво харесвате и какво не, за да ви спечелят. 

Водолей 

Те успяват едновременно да са много страстни, но и да са стабилни, непукисти и да изглеждат дистанцирани. Така привличат внимание. Ако вие го играете недостъпни, но в същото време флиртувате с тях, знайте, че те може да ви надхитрят в тази игра. Това ще им се хареса. Ако има голяма сексуална химия и отношенията ви станат романтични, Водолеите няма да се откажат и ще изчакат да спрете да играете играта.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?