1553

Ето кои са късметлийските дни през август

Това са най-благоприятните дни в месеца, в които късметът ни идва много по-често, отколкото във всеки друг ден. Тази положителна енергия зависи от положението на звездите, планетите и други важни събития, пише Edna.bg.

Успехът и позитивността се раждат в мислите, затова се опитайте да бъдете по-често сред хората, които ви вдъхновяват. Експертите съветват да се научите да намирате светлина във всичко лошо, за да обърнете късмета си!

 Ето кои ще са най-успешните дни през август:

 8 август – огледална дата

08.08 е огледалната дата през август. Експертите по нумерология посочват, че това ще бъде един от най-добрите дни през август и през цялата година като цяло по отношение на пазаруването. Ако имате планове да закупите нещо скъпо, не го отлагайте за по-късно.

Не забравяйте да се справите с финансови и работни въпроси на този ден. Също така ще бъде полезно да опитате да отворите нов бизнес или да намерите нови начини да печелите пари. Осмиците ще бъдат на наша страна. 

11 август – Меркурий преминава в Дева 

Това е много благоприятен ден, тъй като Меркурий е изключително благоприятен в Дева. Този знак усилва енергията на силната планета. На 11-и и в следващите дни ще бъде по-лесно да си поставяте нови цели и да развивате нови идеи. 

На този ден можете и дори трябва да почистите къщата, да се погрижите за здравето си. Не избягвайте работата. На този ден можете да направите два или дори три пъти повече от обикновено. Производителността ви ще скочи бързо, ако сте в творческата или научната област.

12 август – пик на метеорния поток Персеиди

 

12 и 13 август е времето на максимална активност на Персеидите – един от най-важните метеоритни потоци за годината. 13-и този път ще бъде петък, така че само 12-и, четвъртък, ще бъде благоприятен ден.

На този ден си струва да си намислите желания, свързани с любовната сфера. Това е чудесен ден за намиране на сродна душа, общуване с противоположния пол, прекарване на време със семейството и близките. Не забравяйте да гледате към небето след залез слънце за светлинно шоу от 160 метеора на час!

16 август – Венера преминава във Везни

Венера във Везни е голям успех за всички нас, особено в деня на самия преход – 16-и август. Втората половина на август ще започне с много благоприятна нотка. Това ще бъде време на ярки преживявания, любов и положителни емоции.

На 16-и можете да отидете на дълго пътуване, да общувате, да се срещате с хора, да признавате любовта си, да издигнете отношенията си на ново ниво. Късметът ви ще се издигне до небето. Това ще бъде най-светлият и най-успешен понеделник за последните няколко месеца.

17 август – Луна в перигей

На 17 август Луната ще бъде на много малко разстояние от Земята – около 369 000 километра. Това означава, че силата на нощната звезда ще расте.

Като се има предвид, че Луната ще расте и то в знака на Стрелец, можем да кажем, че ни очаква много светъл и позитивен ден, който е идеален за всяка активна работа и екскурзии, комуникация. Луната ще ни помогне да си поставим правилните цели, да разберем грешките си от миналото.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

03.08.2022 | 01:53

ИНДИВИДУАЛНО е защото ХОРАТА сме РАЗЛИЧНИ

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?