1939

Ето кои женски имена носят най-силна положителна енергия

Всички знаем, че името на един човек говори много за него и винаги е първото нещо, което научаваме, когато се запознаваме с някой нов човек. Името ни служи през целия ни живот и е едно от главните неща, с които ни помнят.

Има имена, които правят по-голямо впечатление от други и носят по-силен заряд със своето уникално съчетание от букви и скрит смисъл. Тези имена дават на притежателките си една определена харизма и силна енергия.


Ето и кои са те:

Екатерина - това име означава “чистота” и дамите, които го носят, са не само магнетични и справедливи личности, но са и изключително силни и не оставят никой безучастен към тяхната красота и мистерия.

Ирина - това е древногръцко име и означава “мир”. Дамите, носещи името, наистина са много добри и миролюбиви, винаги са готови да помогнат и са невероятни приятели и брачни партньори.

Александра - всички имена, започващи с буквата “А”, носят положителен заряд, но името Александра на гръцки означава “смела” и “защитничка”, което прави дамите, носещи това име, едни изключително смели, инициативни и борбени жени.


Анна - жените с това име никога не остават незабелязани. То означава “благодат”. Жените с това име са красиви и изключително интелигентни. Всички ги ценят високо.

Виктория - всички дами, носещи това име, са родени победителки, които не се отказват лесно от своите цели, знаят какво искат и обичат да бъдат в центъра на събитията, пише edna.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?