1939

Ето кои грешки да не допускате след раздяла

Колкото и да е силна любовта, понякога тя приключва и оставя тежки рани след края си.Това е естествен процес, но хората трудно могат да го разберат, пише в. Струма.

Раздялата не е лесна, но тя не е краят на нашия живот и трябва да продължим напред. За жалост, много хора допускат някои грешки, след раздялата с любим човек:


Опитвате се да останете приятели

Чисто теоретично това е съвсем реално. Но не и в момент, когато негодуванието и възмущението са все още на преден план. На тази основа приятелството по принцип не може да се изгради. И още по-лошото е, ако някой от вас реши да говори „приятелски“ за новата си връзка. На това вече може би малцина могат да издържат.

Обвинявате себе си

Разбира се, че имате някаква вина за раздялата, но не само вие носите отговорност за случилото се. По-добре е да не обвинявате себе си, а да си правите изводи – къде сгрешихте, какво трябва да промените в себе си, с какъв тип личности е по-добре да не общувате. Всяко преживяване може да бъде полезно. В крайна сметка не искате да се случи подобна ситуация в бъдеще, нали?


Веднага променяте статуса си в социалните мрежи

Да, в някои ситуации е важно да уведомите целия свят, че вие вече сте свободна жена и че сте готови за „активно търсене“. Но все пак изглежда някак странно и предизвикателно. Връзките са нещо много лично и да разказвате за отношенията си на всички не е добра идея.

Промяна на стила

Това не е чак толкова лошо. Винаги може да промените прическата или да се боядисате. Основното нещо – не правете нещо крайно, като татуировки, за които ще съжалявате. Ако раздялата се превърне във вашата мотивация да влезете във добра физическата форма и да се запишете във фитнеса – чудесна идея. Плюс това, радикалната промяна в имиджа е добър психологически ход, който ви позволява да се отървете от избледняващи чувства и емоции.

Започвате нова връзка веднага

Много хора бързат да се впуснат в нова връзка, дори и без чувства, за да запълнят празнотата. Това е много грешно- новият партньор ще почувства, че нямате специални емоции към него и просто го използвате. Заради това той ще си тръгне и вие ще трябва да преживеете още една раздяла.

Отмъщение

Опитите за унижение на друг човек рядко носят успех, но те показват, че поне ви е „грижа“. Въпреки това трябва да внимавате да не прекалите с действията си и да накарате много хора да страдат.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Кпсс

Кпсс

08.06.2022 | 01:00

Ку.вите трябва да бъдат унижавани на макс,щото нещо много навириха носовете.....

Отговори
1 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?