Следвайте ни

Ето какво свързва Алекс Сърчаджиева и Любо Нейков

viber icon

Алекс Сърчаджиева все по-често се появява на телевизионния екран  за радост на многобройните си почитатели.  Освен фурора, който предизвика с образа си на д-р Габриела Димова в един от най-гледаните сериали "Откраднат живот", интерес предизвиква и в личния живот на актрисата.

В скорошно тв гостуване по bTV, например, Алекс се появи заедно с колегата си Любо Нейков, като двамата известно време бяха хванати за ръце, а това предизвика вълна от коментари в мрежата.

Любо Нейков, който играе баща на Алекс в "Откраднат живот", е и сред първите, които подадоха ръка на Алекс Сърчаджиева след смъртта на Иван Ласкин. Двамата играят заедно и в новата театрална постановка на режисьора Лили Абаджиева, която имаше супер успешна премиера в Сатиричния театър, пише show.blitz.bg

Коментари (4)

Били

Били

16.03.2021 | 13:13

Колко злоба! Защо, хора? Какво, да мре ли? Дете има,трябва да се грижи за дъщеря си. Как не ви е срам.....Мъката си е мъка, животът продължава Някой ден ще го изпитате на гърба си. Рано или късно всички губим близки.

Отговори
8 2
Сив

Сив

16.03.2021 | 11:52

Навсякъде се вре!Много опечалена!

Отговори
2 8
Смях

Смях

15.03.2021 | 18:52

Веселата вдовица!

Отговори
4 11
С.В.

С.В.

15.03.2021 | 20:42

Тая не е в ред .Един ден се тръшка че едва ли не е умряла след смърта на мъжа й,на другия ден се кълчи и хили на екрана. Голяма лицемерка. Лошото е че не може да се преструва повече от 1 ден макс.

Отговори
6 15

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?