Следвайте ни

Ето какво сторил Ласкин, когато Катя Близнакова му признала...

viber icon

Целият роден хайлайф се нареди да пише прощални слова в социалните мрежи, адресирани до Иван Ласкин. Негови приятели се ядосват на цялата тази показност. "Трябва ли човек да умре, за да бъде признат за добър и да се забележи работата и таланта му", питаха се риторично те на опелото на Ласкин. Възмущението им идва от хора, които през годините дори са се подигравали на актьора и проблема му с алкохола, а сега тръгнали да го възхваляват. 

Няколко дни певицата Катя Блзинакова се опитва да се въздържи от подобен публичен коментар, но накрая нещо отвътре я тласка да го направи. „Господи, все се спирам да не пиша ама нещо неистово иска да излезе от душата ми! Спомням си, когато казах на Иван, че го харесвам, а той отговори: „Започна се“. Явно уморен от ласкателства. Но отпора на реакцията ми го обезкуражи и всичко затанцува, като във вечен валс на приятелството. Обичам Алексчето, което сладката Пепа каляваше в нашите “мръсни светове“, за да я научи докато диша на всичко. А тя с големите си и любопитни очички попивашe всичко и от малка беше дете с характер. Не тъжи Алексче, той отиде да ви пази от ангелските светове, където с Пепа ще ти пратят много Светлина. Трябваше да го напиша-България убива децата на прехода. Но само талантливите, защото плевелите се ширят в медийното пространство и са угодни на комплексираните. Лети Иване, полети и свирни, че си доволен от написаното за теб“, развълнувано написа изпълнителката на „Лиляно моме“.

Двамата се запознават по време на участието им в „Черешката на тортата“, където взаимните им симпатии веднага проличаха на малкия екран.

show.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?