1939
Следвайте ни

Ето какво ще ви се случи, ако видите някое от тези животни

viber icon

Срещата с някой животни носи символика и  може да ви помогне да решите проблеми, или да бъдете предпазливи. Вижте какво ще ви се случи, ако се сблъскате с тези 12 представители на животинския свят:

1. Сова Ако видите сова, то знайте, че трябва да се доверите на интуицията си по проблем, който имате в момента. Ако сте на кръстопът по даден въпрос, совата е знак, че трябва внимателно да анализирате, пише struma.bg.

2. Кукумявка По стари поверия кукумявката е предвестник на смъртта. Някои вярват, че трябва да се пропъди кукумявката, за да избяга и смъртта.

3. Богомолка Богомолката е символ на спокойствието. Според поверията, ако видите богомолка, то трябва да намалите темпото.

4. Змия Едно от вярванията е, че змията се свързва с греха. Тоест, ако видите змия, трябва да се замислите за действията си и дали с тях не вършите нещо неправилно спрямо близките си. Друго казва, че ако видите змия непосредствено след погребение на близък човек, то душата му почива в мир някъде в Рая.

5. Гущер Ако видите гущер, то това е знак, че трябва да обърнете повече внимание на сънищата си и тайните послания, които те носят. 

6. Гарван Гарванът обикновено е лоша поличба. Ако често около и над вас има гарвани, то може би това е знак, че сте тръгнали по грешен път – в личен или професионален план.

7. Паяк Паякът има безброй символики, но ще разгледаме някои по-популярни. Смята се, че ако ви полази паяк, то можете да очаквате парични постъпления или голяма добра новина. 

8. Орел Ако видите орел, то вероятно ви очаква голяма промяна в емоционален или професионален план. Възможно е също така да ви осени прозрение.

9. Ястреб Смята се, че ястребите са символ на “стара душа”. Ако видите ястреб, то това е знак, че някаква по-висша сила ви изпраща послание.

10. Калинка Калинката е символ на късмета, особено ако ви кацне калинка. Друго поверие сочи, че ако видите калинка, то веднага трябва да намерите начин да покажете любовта на близките си

11. Пеперуда Пеперудата е символ на промяната и ако пеперуда кацне на или около вас, то нещо ново и хубаво ви очаква.

12. Водно конче Ако видите водно конче, то вероятно сте се отдалечили емоционално от своите близки и трябва да направите крачка назад.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?