Следвайте ни

Ето какво е значението на ретроградния Юпитер през 2021

viber icon
Планетата Юпитер ще бъде ретроградна във времето между 20 юни и 17 октомври 2021 г., носейки старо колективно недоволство, неизпълнени обещания и непопулярни политически мерки. През този период от време, ежедневният ни ритъм на живот ще се забави, като е идеалното време за размисъл, наблюдение и връщане в миналото, за да сме по-наясно със ситуациите, с които се сблъскваме, помагайки ни да се доближим до нови перспективи в бъдещето.
 
Имаме възможността да различаваме между това, което е било полезно в нашето минало, и това, което трябва да бъде премахнато или променено в живота ни, за да напреднем в бъдещето. Ретрограда на Юпитер ще ни принуди да преразгледаме уроците, които не сме научили или възможностите, от които не сме се възползвали, пише actualno.com. Подходящо време е да възобновите някои часове, от които сте се отказали, да завършите обучението си и да задълбочите плитките знания.
 

Овен 

Вашата импулсивна природа ще доведе до това да имате голямо влияние върху хората около вас. Ще почувствате нужда да се успокоите и да успокоите ума си. Обикновено това би било последното нещо, което бихте искали. Ще бъдете по-замислени и тихи. Ще трябва да намерите нови ценности и хобита, които да отговарят на вашите нови нужди. Ще се опитате да откриете повече. Ще се запитате за това кой сте, какво ви принадлежи, кое ви подхожда най-добре. 

 

Телец 

Обикновено изпитвате нужда от сигурност. Трябва да знаете къде се намирате, какво да очаквате и се нуждаете от интензивна подготовка за определени неща. Сега обаче просто ще се възползвате от възможностите, без да прекалявате с мислите. Сега ще имате смелостта да изведете нещата на следващото ниво. Например, ще се ожените за партньора си или ще говорите с шефа си за вашите идеи, които може да се окажат брилянтни. 

 

Близнаци 

Обикновено се опитвате да угаждате на всички и много добре се приспособявате към всякакви среди. Това ретроградно ще ви принуди да изберете една самоличност и да изоставите останалите. Ще се превърнете в най-чистата, най-реалната версия на себе си, независимо от ситуацията. Не обичате да създавате врагове и да оставяте хората да се приближават твърде близо до вас. Тази промяна ще бъде добра за вас, защото най-накрая ще ви покаже на кого можете да се доверите. Бъдете забелязани за това кой наистина сте. Фокусирайте се само върху едно „вие“ и ще получите по-добри резултати във всички области. 

 

Рак 

 

Обикновено сте много отворени с тези, които обичате, и оставете чувствата си да повлияят на вашите решения. Сега обаче вече няма да се чувствате комфортно да правите това. Ще оставите ума си да взема всички решения. Не е нужно винаги да следваме сърцето си, понякога е по-добре да мислим за следващия си ход. През това време ще научите този урок. Ще преоцените и ще разберете какво заслужавате, като същевременно се уверите, че сте го постигнали. 

 

 

Лъв 

Обикновено обичате да бъдете в центъра на вниманието и всички очи да са насочени към вас. Харесва ти да си най-добрият и че всички знаят кой си. През това време ще почувствате необходимостта да бъдете по-дискретни и да запазите някои неща за себе си. Вие ще искате да помогнете на другите да постигнат успех, като по този начин се превърнете в тяхна мотивация. Ще научите, че понякога най-доброто чувство е да помогнете на някого да спечели първото място. Ще подредите живота си и ще подобрите някои неща; от променящи се аспекти на вашата личност до обновяване на къщата ви. 

 

Дева 

Животът ви се върти около организиране, упорита работа и педантичност. През това време ще потънете в хаос, но в прегръдката му ще откриете цветове, които дори не сте знаели, че съществуват. Понякога в живота има по-важни неща от това да имаш всичко перфектно и чисто. Понякога хаосът е най-добрата част от живота. 

 
 

Везни 

Обикновено се страхувате от конфликти или се включвате в трудна задача. През следващия период от време ще почувствате нужда да сложите гвоздей на главата, без да се страхувате да говорите за някои болезнени аспекти от миналото си. Тъмнината ще стане удобна. Ще научите как да се справяте с истинските си чувства, независимо колко грозни могат да бъдат те. По този начин е подходящ момент да смените работата си или да направите други промени, от които ще се възползвате в бъдеще. 

 

Скорпион 

През повечето време вие ​​сте най-честният човек в стаята. Обикновено ви е много трудно да се откажете от нещата, дори когато хората ви казват, че отказът ще бъде добър за вас. През следващия период от време ще научите как да се отървете от токсичните аспекти на живота си. Трябва да освободите място за следващите си приключения и да забравите миналото. Дайте си малко време да размислите кой сте, кой искате да бъдете и къде искате да отидете. Време е да станете човекът, който искате да бъдете. 

 

Стрелец 

Приключение, спонтанност, разнообразие: личността ви обикновено се върти около тези характеристики. През това време ще почувствате нуждата от сигурност и комфорт. Може би ще почувствате нуждата от нови приключения, но най-красивите неща се намират у дома. 

 

Козирог 

 

Оставяте нищо да не ви пречи и както обикновено не спирате, докато не завършите започнатото. През следващия период от време вие ​​ще следвате сърцето си и ще оставите нещата да се развият сами. В живота не можете да принудите нещата да вървят по вашия начин. Много пъти постигате най-големия си успех, когато не правите мания да го постигнете. 

 

Водолей 

Обикновено сте по-отдалечени. През това време ще почувствате нужда да се привържете към нещо, независимо дали е човек, място или хоби. Ще почувствате необходимостта да бъдете напълно отдадени. Въпреки че може да се страхувате да загубите свободата си, ще видите, че е по-изгодно да се съсредоточите само върху едно нещо. Ако не сте се развили много през последните няколко месеца, време е да направите промяна. 

 

Риби 

Вие сте чувствителен човек и през повечето време живеете в свой въображаем свят. През следващия период от време в живота ви ще настъпи драстична промяна. Ще научите, че понякога е по-добре да следвате инстинктите си, за да разгърнете пълния си потенциал. В заключение, когато Юпитер ще бъде ретрограден през 2021 г., ще се изправим пред две неща. Някои ще почувстват, че стагнират, че нямат къде да отидат и не могат да се развиват повече, че всички са против тях и никой не им помага. Може да не знаят по кой път да тръгнат. Духовно ще се изправим пред голяма енергийна вълна от промяна. През това време може да се наложи да се сблъскваме с чести главоболия или да имаме проблеми с костите, краката, зъбите или синусите и т.н.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?