Следвайте ни

Ето какви ще са децата, родени в годината на Плъха

viber icon

Според китайския календар 2020-а ще е годината на металния плъх (мишка). Китайската нова година настъпва на 25 януари 2020 и ще продължи до 11 февруари 2021-а.

Специалистите по китайска астрология вярват, че годината на плъха е добра година за раждане, тъй като металът е символ, свързван с дълголетие, стабилност, самоконтрол и родените през идната година могат да се радват на подобни качества.

Кои ще са най-добрите месеци за раждане според китайския зодиак?

Май, юни, юли, август, септември ще са сред най-подходящите месеци за раждане.

Характерни черти на детето, родено в годината на Плъха

Детето ще бъде родено с късмет, ще се отличава с вродена смелост, усмихнато, весело, приятно, търпеливо, с добри организационни възможности и способност да влиза под кожата на другите с лекота.

 Детето, родено под знака на Плъха е галантно, уважава добрите обноски и ги следва стриктно. То ще заслужи доверието на близките и приятелите си, ще бъде добър слушател, може би леко наивно и скромно. Сред отличителните му качества е силата на характера, умението да разбира другите, нежната му душевност и честност.

Едно от отличителните неща за детето от този знак е големият му апетит.

Освен това е лоялно, грижовно и умее да общува с другите, да работи в екип.

Винаги готово да помогне на приятел.

Може да живее в хармония с представители на интуитивния Заек и добре изглеждащата Коза.

ецата, родени под знака на Плъха, ще се нуждаят от защитата на родителите си. Това ще се дължи най-вече на наивността им и прекалената доброта, която ще позволи други деца да злоупотребят с него.

Друго отличаващо тези деца е, че не могат да казват „Не“ и винаги се отзовават на молбите за помощ. Ще им е необходима помощ от близките, които да ги насочат колко е важно да се установят граници и да се съобразяват и със собствените си нужди, не само с чуждите.

Връзката между родители и дете, родено под този знак

Взаимоотношенията между тях са добри, отличават се с близост, липсват драматични обрати.

Най-вече заради тяхната общителна натура, родените под този знак лесно могат да бъдат подведени и излъгани, което става причина родителите им да бдят над тях по-дълго от обичайното. Тези деца се обикват лесно поради естествения си чар, но също така лесно стават мишена на недоброжелатели.

Отличителното за тяхното детство е желанието им да учат, да развиват интелекта си. В целите им не влизат дребни постижения, те се стремят към големи и значими успехи.

Предимства:

чувствителни;
благородни;
вдъхващи доверие;
общителни и добронамерени.
Недостатъци:

крайно песимистични понякога;
влизат от едно настроение в друго, рязка смяна на настроенията;
лесно могат да станат сноби, вярвайки в своето превъзходство.
Съвместимост:

Родените под този знак се разбират добре с Дракон, Тигър и Коза.

Здравето:

Родените през 2020-а ще се радват на добро здраве. Обичайно родените под знака на Плъха са атлетични, обичат да спортуват, да се движат, да пътуват.

jenata.blitz.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?