Следвайте ни

Ето как се утешава след убийството Наталия Гуркова

viber icon

Мис България 1998 Наталия Гуркова се подлага на непрестанни процедури за подмладяване. Напоследък тя често е в България и въпреки намерението си да стои далеч от светските среди търси активни социални контакти, за да не изпадне в пълна дупка.

През септември миналата година брюнетката загуби съпруга си Джордже Михалевич. Гуркова обмисляше да замине в друга държава, но роднини и приятели успяха да я убедят, че ще е по-добре за нея да стои наблизо и да се възползва от подкрепата им, писа „Галерия“.

Изпитанията, на които е подложена манекенката, определено не й дават мира. Единствена утеха са двете й деца, за които сега се грижи сама. Вдовицата решила да възобнови редовните си посещения в салони за разкрасяване, като основните й желания били свързани с освежаване на визията.

Тя съзнавала, че тревогите и годините вече са сериозен фактор, а последствията върху кожата биха могли да бъдат фатални, ако не вземе навременни мерки.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Един от всички

Един от всички

02.05.2019 | 08:29

Абе какво ни занимавате настойчиво с вдовици на мафиотски престъпници ??? Когато се е женила за него е била едвали не на "седмото" небе от щастие, без да се замисли с кой "Дявол" точно се обвързва. Тогава само диаманти и злато са и били в главата. А сега, видите ли, била в депресия! Много важно! А тогава мислила ли е колко злини и нещастия причивяват на обществото дейностите на мъжа й? И че рано или късно ще пламне и чергата под нея. Никакво съжаление и съчувствие за такива !!! Нима нямаше други достоини и чисти в морално отношение мъже с които да направи великолепен брак? Но човешката алчност няма граници ...

Отговори
23 1
Амиии

Амиии

02.05.2019 | 00:13

Така са богатите вдовици !

Отговори
6 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?