4232

Есил Дюран разкости политиците: Страх ги е от нас!

Изненадващо ангажирано с проблемите на държавата се оказа интервюто на Есил Дюран с Марина Цекова в сутрешния блок на Нове телевизия в събота

Тя стана първата българска поп фолк звезда, която призова българите да гласуват на следващите избори, колкото и да трудно да се ориентират кои са добрите и кои са лошите.

“Те се боричкат и това почва да поевтинява в очите на народа. Ако не го разбират, значи живеят в друга реалност. Прилича ми на детска градина, няма зрялост”,

коментира певицата.

Есил Дюран даде пример със собственото ѝ семесйство и вече пълнолетния ѝ син, който се интересува какво става в държавата, като в началото е гледал на всичко като на игра, пише vihrogon.bg. 

“Цялото ни семейство се изгуби напоследък в това кои са добрите и кои са лошите”, призна тя, все пак доволна, че е отгледала ангажиран син.

Поп фолк величието не спести и истината за ангажиментите си и тези на колегите ѝ с кампаниите на различните партии. Есил призна, че в началото идеята е била да пееш за тези, които наистина подкрепяш, но това се е променило.

“Музиката е скъпа любов, затова прокарваме идеите на политиците”, призна тя. Според певицата обаче народните любимци имат повече влияние от кандидатите за властта.

“Политиците се страхуват от нас, музикантите, защото ние с една песен казваме много, а те не казват нищо”, смята поп фолк дивата.

“Не искам да съм влиятелна, а да знам, че не съм си изгубила времето”, заяви Есил Дюран, предаде show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
От турци и

От турци и

31.03.2024 | 20:01

Чалгари не приемам съвети.

Отговори
2 0
Анти чалгар

Анти чалгар

31.03.2024 | 20:01

Айде и тази почна да разбира от политика . Да си блее песните за простаците и да трае там.

Отговори
2 0
иван

иван

31.03.2024 | 18:20

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://e.vg/alman

Отговори
0 1
баста на чалгата

баста на чалгата

31.03.2024 | 17:58

Исмигюл Наим е кичозен милф, кючекчийката на Доган.Призовава да се гласува за противононтистуционната ''партия''ДПС.

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?