46

Есил Дюран нападна колежките: Не ги различавам след пластичните корекции

 

Попфолк примата Есил Дюран се изказа критично за колежките си, като сподели, че се затруднява в различаването им. Причината е, че повечето прибягват до модерните в последно време естетични промени чрез хирургически интервенции.

 

В резултат на това повечето си приличали визуално. Не стига това, но и звучали еднакво. „Колко ми се иска да кажа, че всички се отличават с нещо характерно, но като се замисля не е така. Дори самата аз, която имам интерес да ги запомня, защото това са хора, които работят в нашия бранш, ние трябва да знаем какво се случва, на мен ми е трудно да ги различа. Най-страшното е, че и естетичните намеси допринасят за това и голяма част от моето поколение да се унифицират и да влязат в „униформата”. Това не е хубаво! Защото да си оставиш нещо свое е най-сладкото. Хората да те запомнят. Като кажат Есил Дюран, няма да те сбъркат със сто други”, откровена е Есил.

Самата тя също се е възползвала от достиженията на естетична хирургия. В бранша с говори, че с цел разкрасяване, Есил е оперирала носа си, както и, че се е подлагала на обичайната в бранша операция за уголемяване на бюста. Въпреки това, певицата споделя, че за нея е по-интересно, когато младите певци останат естествени, както във външния си вид, така и в пеенето.

Преди попфолкът бил мелодичен. Правели се кавъри и покрай тях постепенно изпълнителите от бранша започнали да творят собствена музика, която се базирала на мелодиката на сръбската, гръцката и турската песен. Младите, в опита си да покажат новото, малко забравяли какво е мелодията на песента. Така че вече не било песен, а просто някакъв звук, пише hotnews.bg.

„Разбира се и ние от моето поколение певци започнахме да се увличаме по това, което обаче беше грешка. Аз също съм го правила. Случвало ми се е да започне песента и да не знам коя е. Всяка песен трябва да има мелодия и да се отличава. Сега ако ми пуснат няколко нови песни една след друга, ще си помисля, че една певица ги пее”, споделя Есил.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
БАБА ЦУРА

БАБА ЦУРА

15.03.2023 | 11:45

ЩО ТАКА МА ИСМИГЮЛ ЗАЩО ГИ КРИТИКУВАШ КАТО ТИ СИ СЪЩАТА, НАЛИ ПОМНИМ КАКВА ЗЕЛКА БЕШЕ ПРЕДИ ВСИЧКИТЕ ИНТЕРВЕНЦИИ, НЕ МОЙ ТАКА МОМЕ

Отговори
4 0
И тя

И тя

15.03.2023 | 08:25

е същата - цялата изкуствена и пластмаса, ама седнала да говори. Нямат мозъци, ужас.

Отговори
5 1
Браво Есил! На 100% вярно.

Браво Есил! На 100% вярно.

15.03.2023 | 07:17

Приличат на Кончита Вурст без брада

Отговори
6 1
Западняк

Западняк

15.03.2023 | 03:03

Всичкото боkЛуk

Отговори
7 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?