49
Следвайте ни

Есента дойде! От какво трябва да се пазят различните зодии

viber icon

Есента, освен с красотата на жълтите си листа, дойде и като един от най-трудните периоди в цялата година. Неприятности, разбира се, могат да се случат по всяко време, но първата половина на сезона донесе опасности за много зодии, а ето какво още предстои:

Овен

Първата половина на есента за Овните донесе дребни неприятности и проблеми. Несъмнено ще трябва да бъдат внимателни, когато се занимават с неприятни хора, както и с непознати. Тази есен астролозите силно препоръчват да споделят плановете и мечтите си само на проверени хора.

Телец

Телецът трябва да се пази от мързела. Упоритостта и трудолюбието са основните приятели на представителите на този знак тази есен. Ако не отлага нищо за по-късно, ще може да напредне и да отвее конкуренцията. 

Близнаци

Пред Близнаците ще има много възможности, но и много опасности. Поведението на конкурентите, враговете или познатите може да разбие нервите им. Струва си да пестят енергия и сили.

Рак

Почти през цялата есен Раците трябва да очакват различни изненади. Повечето от тях ще се окажат доста неприятни, но това не означава, че не трябва да очакват и нещо добро. Никога не трябва да спират да вярват в чудеса и да губят вродения си оптимизъм.

Лъв

Основната опасност за вас тази есен идва от хората. Това обаче съвсем не означава, че трябва да заровите глава в пясъка и да не говорите с никого. Можете да си взаимодействате с околните, но е по-добре да следвате принципа "ако искаш да направиш нещо добре, по-добре го направи сам". Не е нужно да молите никого за помощ, поне до ноември.

Дева

Тази есен за Девите ще бъде доста продуктивна и интересна, но няма да се мине без проблеми. Жизнеността им може бързо да ги напусне. За да останат в добра форма, представителите на този зодиакален знак ще трябва периодично да менят обстановката. Това ще им помогне да активизират скритите си резерви.

Везни

Везните не трябва да чакат със скръстени ръце. Тази есен трябва да действат възможно най-решително. Това се отнася както за любовната, така и за финансовата сфера. Бездействието ще бъде равносилно на провал. Също така през  октомври е по-добре да не тръгвате на дълго пътуване, защото може да се сблъскате с неочаквани проблеми по пътя.

Скорпион

Чакат ви опасности при общуването с токсични хора и скрити недоброжелатели. Важно е да се научите да казвате "не" на тези, които безцеремонно ще поискат помощ и ще се възползват от добротата ви.

Стрелец

Здравето е това, за което Стрелецът ще трябва да се погрижи тази есен. Основната опасност може да се очаква в тази област. Старите нерешени проблеми могат да се върнат, напомняйки за себе си в най-неподходящия момент. Ако решите неприятностите от този вид сега, животът ви ще стане много по-прост в бъдеще. 

Козирог

За Козирозите есента ще бъде опасна по отношение на комуникацията. Възможни са срещи с негативни хора. Важно е да заемете отбранителна позиция, но да не се затваряте напълно, защото сред многото лоши хора може да има и такива, които ще ви помогнат да се отървете от мрачното настроение и лошите мисли.

Водолей

Нови отговорности, проблеми и дела могат да се стоварят върху плещите ви тази есен. Ще трябва да работите повече, но това не е страшно, защото знаете как да се съсредоточите върху делата си. Използвайте всяка свободна минута за почивка с любимите хора.

Риби

Рибите трябва да започнат да превръщат старите си планове в реалност. Главната опасност тази есен е мързелът, който ще ви налегне.  Да се ​​справиш с желанието да не правиш нищо няма да е лесно, но Рибите ще успеят. Просто трябва да се обградят с мотивирани и трудолюбиви хора, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?