1553

Еротичен модел от Пловдив заби милионер, спира с голите изпълнения

Хиляди мъжки сърца сигурно са разбити, че повече няма да грледат голите форми на Карина. А те си заслужават, както се вижда от снимките.

Пищна сватба с милионер стяга носителката на титлата "Лейди България 2022" Карина Атанасова. Красавицата от шест месеца има нов мъж в живота си и е по-щастлива от всякога, след като бизнесменът слага годежен пръстен на ръката й.

Щедри подаръци и нов дом

"Много се радвам. Приятелят ми ми предложи да се сгодим на Деня на влюбените и ми подари пръстен с диамант, който е 2 карата. След което прекарахме 20 дни в Милано", радостно споделя пред "България Днес" Карина, която е родом от Пловдив. Еротичната моделка разкри, че засега датата на сватбата остава тайна.

"Годеникът ми е швейцарец, но от 10 години идва в България по работа и много му харесва тук. Запознахме се в една дискотека, беше любов от пръв поглед", връща лентата назад Атанасова. По нейни думи възлюбеният й има сериозен бизнес в Швейцария, който планира да прехвърли и у нас.

За да я направи още по-щастлива, бизнесменът я залива с подаръци. В името на любовта първо купува огромен палат, в близост до Пловдив, който двамата вече обзавеждат и до дни ще заживеят заедно. Освен това Лейди България може да бъде засечена по улиците с луксозна лимузина. Годеникът й купува автомобил, който е лимитирана серия и е на цена от половин милион лева.

Дебела е, едва оцелява 

Лейди България има интересна съдба. Едва оцелява, след като три години водила борба с анорексия и булимия. "На 16 години се качих на кантара и се изплаших от това, което видях - тежах 85 кг", разказва Карина. Поради тази причина девойката решава да сложи край на "дебелия период" в живота си и да промени навиците си.

 Здравословното меню и спортът се оказват недостатъчни за нея и Карина решава да постигне бързи резултати, като спира изцяло да се храни. В последния етап от болестта изкусителката станала 28 килограма, цялото й тяло било безжизнено и седмици нямала сили дори да се премести в леглото си. Към днешна дата Карина е в добро здраве и с нормални килограми.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?