49

Ергенско парти в Пловдив: Халваджиян купонясва без Кремена СНИМКА

Продуцентът Маги Халваджиян си спретна парти на Античния театър в Пловдив, малко преди да започне шоуто "Нощ на звездите".

Компания му направи главният герой в спектакъла Енчо Кирязов.

Двамата и още едно лице от продукцията си щракнаха селфи, докато публиката заемаше местата си. Любимата на Маги - Кремена, явно е оставила съпруга си да се забавлява по мъжки, предположиха фенове.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Грънча от ПОТ ТВ

Грънча от ПОТ ТВ

06.06.2022 | 13:21

И аз съм учил в СССР и съм демократ - украфил, ама тоя арменец не ме покани!

Отговори
2 0
Веселинъ ЕГН 7112136860

Веселинъ ЕГН 7112136860

06.06.2022 | 12:15

Докога ще търпим еврейската окупация от най-нацистки и фашистки тип! Докога ще позволяваме на разни плебеи от еврео-армено-османски тип да се гаврят с нашите достойнство и чест. Що за тиквеник може да бъде някакъв си арменец,който вместо да плебействува в Армения,го прави в нашата Мила Родина? Що за наглост е Българските политика,Социума,Култура,Наука да бъдат гнездо на антибългарски посредствени банкери,икономисти,политически,халтурни дейци,некадърници? Докога! Дали е останал и един чист етнически българин,който да не знае,че Сакскобурготските изчадия легитимираха една предвидена арменска окупация на България,че същите тези немски евреи от Кобург извършиха една уникална лудост-дадоха възможност на безброй турци,арменци,евреи,гърци,цигани да придобият български имена,като по този начин останат прикрити зад чужда непринадлежаща им идентичност. И последно,Българският народ никога не ще прости на арменците варварската лъжа,че над милион арменци били избити от турците! Защото не друг,а именно арменците,заедно с турците избиха много повече от един милион тракийски българи и после,след като наложиха фалшивото понятие "Турция" ,за да се маскират ,че един вид не са османци,нахлуха в България и бяха радушно приети от измекяри като турците Стамболов(Истамбулов) и Стамболийски(Истамбулийски). Дерзайте ,Етнически Българи и изхвърлете тази османска мафия от изстрадала Майка България!

Отговори
4 1
Георги v. D

Георги v. D

06.06.2022 | 11:41

Много го харесват медиите този талибан. А това, че сее простотия с телевизионните си продукти няма значение.

Отговори
9 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?