4232

Ергенката Елена се срина! Преживя огромно падение, лекува се с... СНИМКИ

Интелектуалката съобщи в социалните мрежи, че отново е сама

 

Елена Сергова, която не успя да спечели "Ергенът" и Евгени Генчев, наскоро се раздели с половинката си, с когото бяха заедно повече от година.
 
Тя съобщи в социалните мрежи, че отново е сама, през май. Тогава не скри, че дори се видяла булка с мистериозния мъж, заради когото се премести в Брюксел, но той не бил на същото мнение. Тя обаче намери ефективен начин да излекува разбитото си сърце, като отпраши за едни от най-красивите средиземноморски острови. В Сицилия е евтино, красиво, има невероятни исторически забележителност и не на последно място е само на два часа и половина път от София, припомня Hotnews.bg. „Сицилия лекува души с цветовете си, онези розови оттенъци, светлосенките, усмивките на хората, Монте Кофано и семплите вечери върху ленена покривка от чеиза на Беа. Да си вземеш лимона за рибата от дървото до вас и да не забравяш, че не е нито твърде рано, нито твърде късно за аперитиво”, написа „ергенката” в социалните мрежи.
Ще се върна съвсем скоро, обещала съм си го от години, за няколко месеца от това безвремие. Направих и списък с нещата, които отлагам, а за които мечтая от години, и няколко от тях се намират тук. Нямам повече оправдания а ла „не е моментът”, „той не иска” и пр.”, пише още Елена. и завършва, за да покаже, че вече се чувства по-добре: "Ариведерчи, Сицилия, благодаря за твоята лечебна сила!"

С друг пост Елена съобщава, че че "понякога е необходима пълната разруха, за да се съгради нещо наново. Животът е прекрасен, приятели, обичам го с всичките му контрасти". Явно е готова за нова любов.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?